Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Gaga -Aga

Cos mnie uciska - 26 t.c

Polecane posty

Gość Lady Gaga -Aga

Jestem w 26 t.c. i od jakiegos czasu odczuwam lekki bol kolo prawego zebra,tuz pod piersia.Nie wiem czy to jest wynikiem ucisku przez dziecko,ale czy to nie za wczesno..?? Boli szczegolnie po godzinie siedzenia w pozycji wyprostowanej .Nie wiem czy to sa objawy ktore powinnam zglosic lekarzowi,czy raczej nie ma powodow do obaw..?

Gość Lady Gaga -Aga
Napewno masz racje,tyle ze kolejna wizyte mam na poczatku lutego a nie chce panikowac niepotrzebnie.. :-/

Miałam cos podobnego,tylko bardzo bolało i to właśnie dziecko mi uciskało. Idź pod prysznic i skieruj silny strumień wody w to miejsce, mi to bardzo pomogło. Jeśli nie przejdzie to zadzwoń do lekarza

Gość Lady Gaga -Aga
Ale chce jeszcze dodac,ze to nie zdazylo mi sie raz,tylko ten bol pojawia sie regularnie dokladnie w tym samym miejscu,a dziecko chyba by nie uciskalo caly czas tak samo?

Napiszę Ci jak ja miałam. Przez tydzień,zawsze popołudniami,tak między 15-17 i czasem rano zaczynało mnie kłuć pod żebrami,normalnie wyłam z bólu. Dla świetego spokoju zadzwoń do lekarza

Gość Lady Gaga -Aga
Ok dzieki,pewnie tak zrobie,zadzownie do niego jeszcze dzis.

Ja miałam taki ucisk z tyłu w okolicach nerki, wyłam poprostu z bólu pzez ostatni tydzień to był koszmar bolało bardziej niz sam poród. To córcia mnie gdzies tam uciskała bo sie jakos widocznie tak ułozyła. Przeszło dopiero jak mi wody odeszło. Ale przez ostanie dni to myslałam ze umre naprawde bo to an jakis nerw chyba uciskało. Nic złego to nie było ale bolało strasznie no a lekarz żaden mi pomóc nie mógł , musiałm urodzic zeby przeszło.

mialam to samo ;) i urodzilam corke ;) tak juz zostanie ci do porodu, ja od ciaglego ucisku mialam wrecz znieczulone miejsce pod prawa piersia, moglabym tam igle wbijac i nie czulam bolu!

Gość Lady Gaga -Aga
Ja tez bede miec coreczke :-) Moze wszystki baby tak maja..hihih..?

Niekoniecznie zostanie do porodu, mnie tak synek uciskał przez tydzień,może troszkę dłużej i wkońcu dał spokój:) Teraz jestem w 27tc i nic mnie już nie boli. Spróbuj z tym prysznicem

Gość Lady Gaga -Aga
Dokladnie po prawej stronie!

Gość Lady Gaga -Aga
Kijaki obys miala racje ze przejdzie.Pracuje codziennie przez 8h dziennie w pozycji siedzacejmi nie ukrywam ze to jest dla mnie troche uciazliwe.Chyba trzeba bedzie cos z tym zrobic..

Gość Lady Gaga -Aga
najlepiej zakonczyc juz prace :-)