Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serologiczny jesli juz

Jak ma zyc i spedzac czas kobieta bez dziecka??????

Polecane posty

Gość do babay
stanowisko jakie ty prezentujesz nie jest zdrowe. że niby dziecko jest ważniejsze od męża i od samej siebie? chyba pomyliłaś kolejnosc. i absolutnie nie uważam, ze dziecko to jakis balast czy coś ale ty po prostu przesadzasz.

Gość babay lepeij nie decyduj
sie na kolejne dziecko bo co ty zrobisz jak bedziesz musiala zdecydowac, ktore dziecko jest dla ciebie najważniejsze? :O:O:O

Gość babay
sadze ze obydwa dzieciaczki beda dla mnie tak samo wazne. i juz !

Gość jesteś tego pewna
:P:P:P

Gość dkkdkdkkd
Szczerze mówiąc, autorko, ja nie pojmuję, jak spędza czas kobieta z dzieckiem. Dla mnie to taka sama abstrakcja jak dla ciebie bez. I wizja raczej upiorna. I tak mi lekko brakuje na wszystko czasu, żyję w pędzie i mam bardzo mało wolnego na odpoczynek. Wizja posiadania do tego dziecka mnie obezwładnia. Nie wiem, w ogóle w czym ty widzisz problem, co wydaje ci się, że ktoś w dzisiejszych czasach cierpi na nadmiar wolnego czasu? I że nie mając dziecka nie ma go czym wypełnić?

Gość babay
nie przesadzam ze dziecko jest dla mnie tak wazne. moze poprostu ty nie poznalas jeszcze takiej milosc...to wspolczoje.

Gość earten
Debilne pytanie. A ja spędza czas kobieta dzieckiem - oprócz tego, że na użeraniu się z nim???????

Gość klejnocik..
konkretne przyklady, a nie tylko "spedzanie czas z partnerem, rozmyslania, tyle pasji i pomyslow.." bla, bla, bla...zadna z was nie podaje konkretow! Jakie macie hobby i pasje, ze wymagaja tyle czasu i poswiecenia, czym jest to "spedzanie czasu z partnerem"?? Ja pierdziele, kazdy spedza czas tak jak lubi. Myslisz, ze jak masz dziecko to spedzasz czas w 100% produktywnie i w kazdy dzien robisz cos konstruktywnego?:O

Gość jesteś tego pewna
mi nie masz czego współczuć bo wiem jaka powinna byc prawidłowa hierarchia. :p