Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas inna

Jakie odczuia towarzysza minecie?

Polecane posty

Gość jakas inna

Niestety nigdy nie zostalam obdarzona takim rodzajem pieszczot. Bylam kiedys glupia, uwazalam ze sie szanuje i dlugo nie uprawiam seksu.Potem poznalam mojego obecnego meza. Seks zaczelismy uprawiac jeszcze przed slubem , wiec wiedzialam jaki on bedzie... niestety nigdy moj maz nie chcial seksu oralnego.Nie wynikalo to z zaniedbania, bo dbam o wyglad cipki .. nie mozna tez powiedziec, ze chodzi o stan zdrowia, bo nic nie zlapalam a On sam tez nigdy,niigdy nie zrobil mi dobre ustami,wiec nie wie jak smakuje... kiedys mi powiedzial, ze sie raczej brzydzi i tyle ... strasznie mnie ostatnio ten fakt doluje, szczegolnie jak czytam ze mineta to codziennosc dla niektorych:(

Gość jakas inna
nie, szantazowac nikogo nie mam zamiaru...owszem, kiedys mnie prosil o lody;) , ja nie mialam wiekszych oporow..ale nie dostajac nic w zamian, powiedzialam mu zeby tez o tym zapomnial..

Nie dołuj się, niektórzy faceci trak mają że poprostu tego nie lubią, jest to niewielka cześć męskiej populacji , ale TAK jest :)

Gość ale masz racje
no wez bo jak moj sie dorwie to nie moge go odciagnac sila od mojego krocza:Pczesem mnie to wkurza ....

Gość jakas inna
no wiec zrozumiale jest, ze ja sie czuje jak jakas tredowata:( strasznie mnie to booli ostatnio. Rozmowy na ten tamet koncza sie stwierdzeiem mojego meza, ze wymyslam a on sie nie brzydzi. A jak pytam dlaczego tego nigdy nie zeobil, to odpowie mi, ze nie wiedzial ze ja chce... i tak w kolko. Dla Niego nie jest to normalne

Gość ale masz racje
wiesz co twoj facet to egoista i tyle,wczesniej tego nie widzialas...jak sie kogos kocha to calego ....

Przetań się dołować, przestań nalegać na to, zastąpcie to inną formą sexu :) Ale................ty też mu nie rób loda, a jak by nalegał to powiedz, że owszem, ale w zamian za...:classic_cool:

Gość tezzokolickatowic
też tak mysle albo oral w dwie strony albo bez orala nie daj sie :) a swoja droga to on dziwny jakis jest.......

Gość jakas inna
nie robie mu lodow oczywiscie... kilka razy zrobilam,ale oczekiwalam ze w zamin dostane to samo.. po prostu przykre to jest

Gość nie jestes jedyna
której facet tego nie robi bo nielubi

Gość Brygitta po40
a ja czasami mam tego juz dość. bardzo to lubiłam zawsze ale teraz mam faceta który to robi mi 2 razy dziennie i ja czasami po prostu juz nie chce bo zaczyna mnie to nudzić. jak jest sex to zawsze musi być i mineta a ja mam juz dość tego. nie chcę mu jednak sprawiać przykrości a coraz mniej mam z tego przyjemności. przejadło mi się.

Gość morgan13325
robic kobiecie minete, to jest to najwspanialsza rzecz na swiecie!!!

Gość morgan13325
Ktora ma ochote?

Gość do jakas inna
rany kobieto kondolencje :o masz fatalnego męza a Ciebie omijają nieziemskie doznania

Gość do jakas inna
na dzis jestem sama, ale jak mi się marzy sex to gł myslę o minetce bo wtedy miewam niezly odlot

Gość morgan13325
to na co czekasz? tyle tu jest jezykow! Az ci poleci po udach!

Gość jakas inna
na co czekam ?? na nic juz...tylko czy brak przyjemnosci z seksu, to powod do rozwodu. Czy warto wszytsko rozwalac , bo maz nie robi minety?? Moze sie tylko zadreczam, albo za duzo kafe czytam:(

Gość yyyyyy
a jak wczesniej nie czytalas kafe to nie mialas ochoty na pieszczoty tego rodzaju?:o

Gość jakas inna
mialam, ale nie myslalam o tym tak czesto. Teraz zdaje sobie sprawe z tego, z to co dla innych jest norma, dla mnie jest marzeniem .

Gość yyyyyy
a gdyby pominąc ten brak minetki to ogólnie zadowolona jestes z seksu z męzam ?

Gość morgan13325
JAK BEDZIE LEZAL,TO ZWIAZ MU RECE,POPIESC GO ORALNIE. JAK BEDZIE MOCNO PODNIECONY TO USIADZ MU NA TWARZ I ZOBACZYSZ JAK ZACZNIE CIE LIZAC!

Odpowiem na pytanie, czy brak zadowolenia z seksu może być przyczyną rozwodu? MOŻE BYĆ I NAJCZĘŚCIEJ JEST. W końcu, jak jest zdrada, to znaczy, że któraś ze stron była z seksu małżeńskiego niezadowolona, prawda? Fakt, że nie wiesz, co tracisz, bo dla kobiety minetka jest fajnym odczuciem. Mam swój dowód na to. Moja Pani dość rzadko potrzebuje seksu, ale jak jej wspomnę o miłej minetce, pokażę buteleczkę Durex miętowy żel, to ma rumiane policzkina samą myśl i może nie chcieć seksu całego, ale minetka zawsze ją skusi. A pamiętam, że parę lat temu mówiła, że tego nie lubi ;-). Masz problem, bo albo się z tym pogodzisz, albo znajdziesz faceta, który wprowadzi Cię pod niebiosa i z powrotem przy pomocy ruchliwego języczka. Działaj, kobieto, nie czekaj.