Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiu20

Jaki kupić mikroskop ? dopiero zaczynam

Polecane posty

Gość Inez W
Na początek mikroskop Cyfrowy Levenhuk Rainbow będzie dobrym wyborem, nadaje się do początkowo prostych obserwacji i poważniejszych rzeczy również. Na skynet.pl ten model masz na promocji.

Gość Skynet_pl
Wybierz coś z naszej oferty w https://www.skynet.pl , w razie trudności z wyborem nasza obsługa chętnie doradzi.

Gość Skynet_pl
Mikroskop polecony z naszego sklepu nie będzie zły, jednak jeśli zależy wam na fachowym doradztwie w zakresie wyboru produktu - skontaktujcie się z obsługa naszego sklepu :) oferta jest dostępna na https://www.skynet.pl/

Gość Erona

Skynet ma fajne mikroskopy właśnie, Levenhuk to niezła marka, ja mam jednak teleskop Bresser, też dobra jakość i nieduża cena. W skynet znajdziecie takie nawet za 200zł

Również polecam mikroskopy ze skynet.pl ogólnie często zaglądam do tego sklepu mają bardzo fajne promocje, niskie ceny i jakość sprzętów tam dostępnych bardzo dobra. 

Gość Kaja

Ja mam taki za 130zł kupiony na skynet.pl i jest bardzo dobry. Nawet wydaje mi się że dużo lepszy niż te droższe. Od zawsze interesowałam się tym co niewidoczne dla oka. Teraz chociaż mogę w domu robić swoje badania, dzięki mikroskopowi 

Gość yonkaaa

Mikroskopy na skynet.pl są dobrej jakości i w dobrych też cenach. Sama córce kupowałam mikroskop na skynet i służy jej do dzisiaj polecam