Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowie mi ktoś

Bon Prix!

Polecane posty

Gość odpowie mi ktoś

Kto zamawiał ubrania z katalogu Bon Prix? Dobre są tam rzeczy? Dostałam w tym tygodniu katalog i są takie fajne ubrania, ale boje sie zamawiać.

Gość ja często zamawiam i jestem
zadowolona. W razie czego możesz zwrócic ciuch i oddadza kasę na konto.

Ta. Ja zamawiałam jakieś... prawie 10 lat temu :) Spodnie dresowe...na zdjęciu wyglądały cool. Ale jak mi przyszyły... jak je zobaczyłam i ubrałam... to... :O Porażka. Szmatka, zwykła ściera. W katalogu wszystko wydaję się super, a w realu to bym nie dała za te ich ciuchy połowę ceny...

Gość odpowie mi ktoś
A jak jest z rozmiarami?

Gość odpowie mi ktoś
Ta. Ja zamawiałam jakieś... prawie 10 lat temu Spodnie dresowe...na zdjęciu wyglądały cool. Ale jak mi przyszyły... jak je zobaczyłam i ubrałam... to... Porażka. Szmatka, zwykła ściera. W katalogu wszystko wydaję się super, a w realu to bym nie dała za te ich ciuchy połowę ceny... Własnie tego sie boje! Na zdjęciu wszystko jest takie piekne, ale w rzeczywistości może być porażką.

Gość a ja sobie biegam
Podobno mają zawyżoną rozmiarówkę np. kupisz coś w rozm.38 a w rzeczywistości będzie to jak na rozm.40-42 :o

Co do rozmiarów... do spodnie były chyba dobre :) Takie jakie powinny. Rozmiarowo oczywiście. Bo o reszcie już pisałam ;)

tak racja i dlatego zamawiaj o nr mniejszy niz w polsce.Ja zamawiam czesto i wcale nie narzekam

Nio ja tez zamówiłam bluzeczkę damską a przyszła sportowa ,za mała :D materiał jednak fajny :)można zwrócić towar lub go wymienić , bo w przesyłce dostaniesz taki kupon w razie co :) Jednak polecam ci qelle tam to już co na zdjęciu to w realu ,niestety ceny też wyższe:) A zapomniała bym w bon prixie kupiłam kilka razy pościel dla dzieci ,także się różniły ,jedne takie jak na zdjęciu ,inne szkoda gadać .

Stanowczo nie polecam korzystania z zamawiania ubran etc firmy BON PRIX. Wedlug mnie ta firma ma straszny balagan i powinna zejsc z rynku bo tylko oszukuja ludzi. Na przesylke czekalam miesiac gdzie zaplacilam slono za wysylke! Na dodatek nie dostalam wszystkich zamowionych przez siebie rzeczy. Nikt nawet nie raczyl mnie o tym poinformowac, zero przeprosin! Jakos katalogi potrafia stale przesylac a o telefonie czy wyslaniu emailu nitk nie pamieta. Przejde do konkretow. Wiekszosc rzeczy jest bardzo slaba jakosciowo. Nie jestem zadowolona z jakosci ubran ktore zamowilam. Nie wspomne o rozmiarowce. Wprowadzaja klientki w blad. W katalogu podaja zawyzona rozmiarowke. Wystarczy spojrzec na metke ubran ktore sie zamawia. Podaja ze np bluzeczka ma rozmiar 36/38 a tak naprawde to 38/40. przed zakupem sprawdzalam rozmiary i roznia sie od tych zamowionych. Dzieczyny uwazajcie na ta firme bo przy rachunku moga wam doliczyc 30zl za wyrazenie zgody na uczestnictwo w klubie'. Nie wiem skad to wzieli bo jestem osoba uwazna i skrupulatna i z pewnoscia nie zgodzilabym sie na cos takiego bo akurat mnie to nie interesuje. Wielka sciema! W skrocie szczerze NIE POLECAM. Zamiast Bon Prix polecam Allegro, szybciej, taniej, dobry kontakt ze sprzadajacymi i co najwazniejszymi cena adekwatna do jakosci.