Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mad1984

Mała gastronomia bardziej konkretnie

Polecane posty

Witam wszystkich! Jestem w ciezkim szoku, bo letura tego forum wyjasnila mi wiecej niz 5 wizyt w powiatowym urzedzie pracy. Bardzo prosze o konkretne uwagi i pominiecie swoich przemyslen o sanepidzie ;) Zamierzam otworzyc bude z kebabem, hamburgerami i innym fast foodem. Niestety jestem kucharzem i nie mam doswiadczenia z tymi wszystkimi formalnosciami.Tu moje pytania: 1. Posiadam przyczepe gastronomiczna z odbiorem sanepidu, zarejestrowana jako przyczepa lekka-bar/sklep. Zamierzam ustawic sie w poblizu jednego z wiekszych przystankow autobusowych w kielcach. Od kogo musze uzyskac pozwolenie na handel i inne papierki potrzebne do otworzenia tego interesu? 2. Przyczepa posiada licznik energii elektrycznej. Czy wystarczy, ze pojde do ZEORK\'u i poprosze o podciagniecie pradu do budy? Dodam, ze buda bedzie tam zaparkowana na stale. 3. Staram sie o uzyskanie wsparcia z Urzedu Pracy. Chodzi o srodki na podjecie dzialalnosci gospodarczej (tu link: http://www.pupkielce.pl/ ) Jezeli ktos z was tez ubiegal sie o takie dofinansowanie i posiada poprawnie wypelniony wniosek to bardzo chetnie rzuce na niego okiem. serdecznie pozdrawiam jakub k.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MultiGastro

Myślę, że to jak najlepsza opcja, a dopiero jak się odpowiednio przyjmie można pomyśleć o jej rozwoju. Dlatego jeżeli będziesz na etapie doboru sprzętu do gastronomii to polecam zajrzeć również do oferty naszego sklepu MultiGastro.pl w którym znajdziecie praktycznie wszystko od wyposażenia, aż po sprzęt potrzebny zarówno do małych jak i większych lokali gastronomicznych. A w razie pytań czuwa również nasza obsługa. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×