Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioluszka1w

znienawidzone plytki podlogowe

Polecane posty

Gość wioluszka1w

witam , moim probleme sa zimne plytki w kuchni na podlodze, kuchnia jest duza i niedawno urzadzana, bardzo zimne sa te plytki a na razie przeciez nie bede robic remontu, moze macie jakies pomysly co na to polozyc, moze linoleum tylko nie byloby go jak polozyc, moze macie jakies pomysly

Może jakiś łatwosprzątalny dywanik przy szafkach, tam gdzie się najczęściej stoi. Możesz też kupić wykładzinę i położyć jej bez wkładania pod szafki. Więcej pomysłów nie mam:) A latem będzie fajnie chłodno;)

Gość mata taka jak do łazienki

Gość fan Blondi
dywanik w kuchni ? :O

Gość wioluszka1w
mam dywan ale tez i 3-je dzieci, w kuchni jak w kuchni, co tydzien go czyszcze, jest duzy wybor teraz linoleum i fajne wzory, ale mebli z kuchni nie moge wyniesc bo na calych 2-scianach stoja cale polaczone ze soba, i duzo roboty by bylo na co maz by sie nie zgodzil, szafki maja rozne szerokosci i cxzabyloby sie nagloewic aby go polozyc, czytalam ale nie znalazlam ,moze sa jakies takie maty lub jakies listwy aby go ladnie polozyc,

Gość szackira
Można kupić (w Ikei np ale nie tylko) takie "dywaniki z drewnianych listewek na materiale. Bardzo ładnie to wygląda i jest funkcjonalne

Gość wioluszka1w
mata jak do lazienki bylaby za mala kuchnia jest duza

Gość wioluszka1w
szackira, ogladalam maty z bambusa ale pani odradzila , tylko do pokoi nie tam gdzie sie duzo przebywa , w tym okresie zimowym czasami ktos wchodzi w butach i sie robi mokro, wiec nie nadaje mi sie to

Gość ja mam kawałek
wykładziny dywanowej co to mi został z pokoju - jak się zabrudzi - to wyrzucę. Dywanik czy mata czy coś tam - nie muszą być na całą kuchnię - tylko tam, gdzie się najczęściej stoi. Ja czasem chodzę na bosaka po domu, czy w samych skarpetkach - więc położyłam cokolwiek.

Gość wioluszka1w
wlasnie mysla o wykladzinie ale bez podkladania pod szafki byloby przydko , moze ktos widzial jakies listwy ktoreby mozna zastosowac

Gość wioluszka1w
w przedpokoju tez mam kafle i to sie laczy bez drzwi, bardzo zimno w nogi , w lato jest lepiej ale teraz tragedia, myslalam w tamtym roku aby coa wykombinowac , ale teraz to juz moje nogi nie wytrzymyja ,chociaz chodze w papciach, powierzchnia jest duza,

Gość trzeba nosić kapcie

Gość cortik
kurfa ale macie problemy;o