Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znowu ja....

krew cd

Polecane posty

Gość to znowu ja....

witam niedawno tu pisalam z wami o moim problemie, przypomnie ze pomimo brania tabletek krwawilam co pare dni, teraz w czwartek wzielam ostatnia pigulke, bylo bez zmian do niedzieli dzis sroda a ja nie mam okresu!!!!lekaz dopiero 29, co robic??

Gość cosinuss_
jesli dopiero zaczelas brac tabletki to krwawienie miedzy tyg.przerwy to skutek uboczny.rowniez na poczatku podczas przerwy krwawienie moze sie nie pojawic.tak organizm przyzwyczaja sie do hormonow. propnuje przestudiowanie ulotki i to kilka razy.zawsze doczytasz cos wiecej;)

Gość to znowu ja....
biore je ok 8 lat i nie mam okresu a wczesniej plamilam caly miesiac, wiem co w ulotce jest

Gość alfabetagama
im dluzej bierze sie tabsy tym krwawienie moze sie zmiejszac lub zaniknac nawet.gin ci o tym nie powiedzia?l> a po za tym w mojej ulotce od tabsow jest napisane ze jesli krwawienie,plaienie wystepuje po za tyg.przerwy i po dluzszym czasie stosowania tabletek to nalezy sie zglosic z tym do gina.

Gość to znowu ja....
i kolejny problem- co dalej tzn w piatek powinnam wziasc pigulke, powinnam, ale czy moge?

Gość to znowu ja....
tego nie doczytalam i gin tez mi nie mowil mam tak pierwszy raz i sie troszke przestaraszylam