Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszaaaaa

co zrobić? być świadkową???

Polecane posty

Gość starszaaaaa

niedługo mój kolega bierze ślub, oczywiście dostałam zaproszenie z os. towarzyszącą, ale mój facet (2 lata jesteśmy razem) ma w ten właśnie weekend zjazd w szkole i prawie na wszyskich zajęciam na egzamin, no i w niedziele na 8 rano, więc nie bardzo był chętny iść na to wesele, zresztą dotarli byśmy na całą imprezę z 5-6 godzinnym opóźnieniem... dlatego uznałam że sama pójdę tylko na ślub, i tyle. nie chciała bym też aby On z mojego powodu, zawalił jakiś egzamin, więc postanowiłam że to będzie najlepsze rozwiązanie. i on to też zaakceptował. więc poinformowałam o tym Panan Młodego. natomiast starszym na tym weselu ma być mój kolega z naszej paczki, moj daleki kuzyn, wszyscy troje /starszy, pan młody i ja/ bardzo dobrze sie znamy, od 4 lat. tylko że starszy nie jest z nikim związany, nie ma dziewczyny, A do niego należy wybór swojej osoby toważyszącej, jednocześnie sarszej. wiec obaj wpadli na pomysł żebym to ja była świadkowa i poszła na to wesele. ja nie mam nic przeciwko. wiem ze będzie to bardzo fajne wesele i badzo chcę na nie iść. rozmawałam też o tym z moim facetem, i generalnie powiedział że nie ma nic przeciwko. Ale jakoś nie wiem czy powinnam się zgodzić. co Wy o tym myślicie? co byście zrobiły w takiej sytuacji?

Gość biedroneczka bez kropeczek
ja bym sie zgodzila...przeciez nie rzadko bywa ze swiadkami sa osoby nie bedace ze soba w zwiazku...skoro Twoj facet nie widzi w tym problemu to Ty tym bardziej nie powinnas...ja bym sie nawet cieszyla ze bede miala sie z kim na tym weselu bawic:)....

Jak chciałabys by zachował sie twój chłopak w takiej samej sytuacji: gdybyś to Ty miała zjazd, a on szedł na wesele?

Gość starszaaaaa
"Jak chciałabys by zachował sie twój chłopak w takiej samej sytuacji: gdybyś to Ty miała zjazd, a on szedł na wesele?" wiesz, myślałam też pod tym kątem, ja mu nigdy nie bronie jak chce gdzieś wyjść sam, czy ze znajomymi z pracy, i w takiej sytuacji tez tak by było, w końcu dorosły jest i wie co robi, a ja mu ufam... a sexu z pewnością nie będzie:)

Sytuacja obiektywnie nie jest jakaś dwuznaczna. Ja bym poszła i się dobrze bawiła. :)

Gość starszaaaaa
Oj, no mam pewnosc ze sexu nie bedzie bo mam dostac wtedy okres :-0

Gość to podszywa barany