Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabliczka bez rogów

Oto co mi napisal Egipcjanin gdy odmowilam mu spotkania. Facet jest lekarzem

Polecane posty

Cytuję: w odwrocie do ciebie,wlasmie jestem lekarzem ....ty jrstesz nie kim nie ja ...prosie pani.w jaki fabryki pracujesz?????fizolu....... takich dziwekjak ty w polsce moge sobie kupyc 1000 prymytywna dziwko..... Pelna klasa prawda? teraz tym bardziej nie cierpie Arabow

bylo to na jednym z portali randkowych

Gość he he hehehe
nienawidze facetuf:)

Gość Komedyjjja
zemsta Faraona to była :-)

Gość limek
przeciez prawde napisal

jak na lekarza, to mógł się zaopatrzyć w lepszy translator, bo tak tłumaczy chińskie badziewie.

dalsza częśc: wesz jak na was polakow nazywaja niemcy???? karlagen karaliuchy!!!!! chyba go jakas polka mocno skrzywdzila

Gość frufru
po pierwsze nic mu nie dopisuj, obrażona męska duma się odzywa i mysli ze halo. każde Twoje słowo tylko go rozkręci, a pewnie chłoptas podnieca się bluzgami. nie daj mu satysfakcji. po drugie - nie taki on znowu wieli pan, skoro go nie stać zapłacic profesjonalistce, tylko probuje pobzykac za darmochę :) po trzecie - cham i prostak. wielu jest takich, niezaleznie od narodowosci...

nie zdazylam mu napisac zeby lepiej nauczyl sie polskiego i spadal do egiptu skoro polacy to dla niego kraj karaluchow a juz mnie furiat zablokowal

Gość co moga ci zrobic
znam historie gdzie dziewczyna olala takiego kolesia, a on pozniej wynajal jakiegos zbira, ktory odnalazl ja i oblal kwasem. lepiej uwazaj co odpiszesz :O

on nawet nie wie gdzie ja mieszkam, wiec nic mi nie moze zrobic. wspolczuje jego pacjentom bo to widac jakis psychol.Sam powinien sie zglosic do psychiatry. Czuje sie tu panem a jest zwyklym prostakiem.

jarek_84 nie dosc ze jestes szmaciarzem i ciota nierozprawiczoną to jesteszcze bezmozgowcem!!!! jakbym sie zadawala parówo z arabami to bym sie z nim umowila ty kupo gówna pozbawiona mózgu. Dla mnie ejstes takim samym smieciem jak ten arab

Gość dfsdfs
Jarosław biedny ma kompleksy, żadna go nie chce dlatego słabiutko woli obrażać kobiety by odreagować! przegrane biedactwo...pfffaaahahaaah !

Gość co moga ci zrobic
tamten tez nie wiedzial gdzie mieszkala. w necie nikt anonimowy nie jest :O

Gość bigosik.
jarek a twoja matka to nie polka koniobijco pospolity????? puszczalska dziwka to zapewne twoja matka musi byc skoro wydala na swiat taka larwe jak ty i nawet nie wiadomo z kim bo urodzic taka gnide pelna jadu to na pewno nie w polaczeniu polka+polak kto wie czyim jestes synem przybłędo

Gość Jarek nie ma matki miał być
naleśnikiem ale jego stary spuścił się na zimną patelnie :classic_cool:

pasztetem to musisz ty byc wyjatkwym sfrustrowana zakało społeczna a dziwki to sobie poszukaj u siebie w domu skrzywiony psychicznie zakalcu. Jestes brzydki, biedny do tego prostk, cham i prawiczek :) ale swe ale przelej gdzie indziej albo najlepiej sie powies, zrobisz cos dobrego dla spoleczenstwa

Gość spokojnie - też miałam
taki przypadek, z tym, że mój znajomy z Egiptu nie był aż tak wulgarny, kiedy dałam mu do zrozumienia, że nie ma na co liczyć zmienił ton (normalnie jakby ktoś inny mi odpisywał), coś tam bredził, że chce uprawiać seks itp., zgasiłam go 1 stwierdzeniem, obrażając jego męską dumę ;) i od razu spokorniał. z takimi trzeba ostro, ja mu coś próbowałam tłumaczyć, że nasza znajomość ma charakter czysto kupmelski, blebleble, a on swoje. No to pojechałam, że właśnie jestem w lóżku ze swoim facetem, a on nie dałby rady i coś w tym stylu dalej.

Gość dfsdfs
a ja uważam że wszyscy polscy faceci maja małe penisy, sa cipowaci i brak im jaj, nie potrafia dobrze zaspokoic kobiety a uważaja sie za bogów seksu, sa ruchaczami dyskotekowymi i alfonsami!w polsce nie ma prawdziwych facetów!same sieroty i smieszne pajace!

jarek gównojadzie zaopatrzyles sie juz w masc na odciski od jazdy na recznym?????:) tylko to ci juz pzostalo z rozrywek:) kafeteria i bicie kapucynka ( o ile takowego posiadasz, bo smiem twierdzic ze jestes tez EUNUCHEM

Gość Diabliczko Jarek nie jest
brzydki ma po prostu złoże roponośne na pysku :D :classic_cool:

Gość Diabliczko Jarek nie jest
ma ma minipisiora w końcu ma kota :classic_cool:

do spokojnie tez tak mialam. Tylko ze ten facet ma ok. 40tki i w doatku jest lekarzem wiec takie teksty do kobiet to dla mnie tragedia i patologia

Gość A sprowokować projekta jest
jeszcze łatwiej :D

jarek84 eunuchu polska wywloka cie a swiat wydala poczym umarla jak zobaczyla jakiego potworka urodzila :)

Gość ojj boli boli
jak się patrzy na taka osobe jak Ty jarku, jestes prosty i mało pociagający, brzydko sie wyrażasz i brak Ci ikry, obrażasz kobiety i dlatego mysle, że nigdy nie bedziesz pociagajacym mezczyzna, takiego daje sie wyczuc po wypowiedzi, ty niestety jesteś mało skomplikowany :D

Gość spokojnie - też miałam
no oczywiście, tylko wiedz, ze oni tak nagminnie reagują na hmmm..odrzucienie, ja też stwierdziłam, ze facet jest nieźle pojechany, choć na początku wydawał się normalny, a potem wysyłał 100 smsów z pytaneim, czy go kocham, przeszkadzał mi w pracy, chciałma zmienic nr, ale w końc\u się odczepił. moze lepiej to olej faktycznie, bo nigdy nie wiadomo.

jarek_84 powstal w wyniku krzyżowki pawianicy z orangutanem bizantyjskim haha