Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabliczka bez rogów

Oto co mi napisal Egipcjanin gdy odmowilam mu spotkania. Facet jest lekarzem

Polecane posty

juz olalam tego "pana" i zablokowalam, na szczescie mego numeru kom. nie zna bo nie podaje obcym

Gość Diabliczko obrazasz pawiany
tym porównaniem :O jak możesz ? 😭 to takie miłe zwierzątka no i mają mózgi :O :classic_cool:

ale jak pawian skrzyżuje sie z orangutanem to powstaje tzw"konflikt"" i wowczas wychodzi coś takiego jak jarek-84 ni to czlowiek, ni malpa, ni wampir :D

Gość ojj boli boli
dla mnie to on jest osoba nie na poziomie, nie warto nim sobie zaprzatac miejsca na topiku, nie spojrzałabym ani nie tknęła kijem...niech sobie klnie skoro tak jest wychowany a my sie pośmiejmy :) jak dobrze, że istnieją wspaniali faceci na tym świecie i tacy jak Jarosław dzieki którym uświadamiamy sobie jak wielki skarb mamy w domu :)

Gość spokojnie - też miałam
a to na gg cię tak wyzywał? ja "mojego" Egipcjanina znałam, przynajmniej mi się tak wydawało. no nieźle, z nimi trzeba uważać, a boisz się czegoś?

Tylko ze Jaroslaw to nie facet- to jakis odlam, wynalazek natury :)

Gość Diabliczko no konflikt ale z
Jarkiem to raczej konflikt pomiędzy zwłokami żuka gnojarza a diabłem tasmańskim po lobotomii :classic_cool: -->oj boli boli przy Jarku to nawet kafeteryjne prawiczki są Pitt'ami :classic_cool:

on mnie wyzwal tylko na portalu , nie podalam mu gg ani nawet maila. A wyzwal mnie bo odmowilam spotkania

spoko, pewnie wszystkie laski, które mu odmawiają tak obrzuca błotem, pewnei się nieźle wk.., ale nie ma co z takim zaczynać dyskusji.

z tego co zauwazyam to on zeruje tylko na tym ze jest lekarzem i mysli ze tym komus zaimponuje a jak ktos mu odmawia to miesza z blotem

dokładnie, pewnie nie byłaś pierwsza i ostatnia...

Gość kobieta1982
kuRRwa mać😡 akurat pan Jarosław84 powiedział prawdę!!!! z ciapatymi prymitywami z Afryki w ogóle nie wolno się zadawać!!! żadnego kontaktu!

Gość kobieta1982
Ja wolę cywilizowanych chłopaków ;O nie potrafię przetrafić dzikusów, oni nie myśla, nie mają głębszych mysli, nie głowią się, ich wiedza jest plytka i podyktowana pseudopołudniowym "temaperamentem" , z jakimiś biologicznymi pobudkami, jak sięjest człowiekiem to trzeba myśleć!! i nie jestem rasistką:O ile razy słyszałam o takich rzeczach, byłam za granicą i różne rzeczy widziałam.. chociaż zdarzają się rzadkie wyjątki, że niektórzy czarni są jeszcze normalnymi ludźmi ale to rzadkość!! naprawdę rzadkość:O

Gość Rymasza
sa Araby z Agierii, Maroka, Tunezjii - to Afryka północna

Gość kobieta1982
ok nie gorączkuj się:D miałam na myśli muzulmanów z Afryki, a że w Arabii saudyjskiej też są muzułmanie to po prostu uznałam przez pomyłkę że arab=muzułmanin, muzułmanie=arabowie i tak mi wszystko jedno :classic_cool: i tu i tam jest dzicz:P

Gość Rymasza
no i oczywiście z egiptu, zobacz gdzie lezy egipt, tepa pipo

Gość kobieta1982 ty pust
rymasza debilko . oNA NAPISALA ZE ARab=czarny

Gość kobieta1982 ty pust
arab=bambo wg was??? i kto tu jest tepy?????:D

Gość Rymasza
Arabowie mieszkają zarówno w Azjii jak i Afryce pólnocnej, no i niestety już w europie. Ty głupia pipo, myślisz że w Afryce zyja sami czarni ?, zyją czarni, brązowi i biali

Gość do kobiety i reszty...
czyli ze uwazasz ze fakt ze ktos jest muzulmaninem czyni z niego gorszego czlowieka? A pomyslalas jak wielu jest muzulmanow w Polsce, tj polskich muzulmanow, ktorzy wygladaja tak samo jak kazdy inny i tak samo zyja, sprzedaja pietruszke w warzywniaku albo przynosza ci listy do domu. Muzulmanie mowia to samo o chrzescijanach, ze sa ignorantami i nie mozna im ufac. Nie wartosciuje zadnego z wyznan, ale stwirdzenie ze nie nalezy sie zadawac z muzulmanami nie swiadczy o zbyt oswieconym swiatopogladzie. co do arabow i murzynow, to sa to 2 zupelnie rozne podzialy i tak samo jak sa arabowie wygladajacy tak samo jak kazdy inny, Polak na przyklad (np w Libanie) tak samo sa takze czarni arabowie, a wiec czasami arab = czarny. I dla przypomnienia: arabowie tacy jakich ich najczesciej sobie wyobrazamy, to jest ciemna karnacja, ciemne oczy i wlisy to takze jest rasa biala, taka jak wiekszosc Polakow.

Gość dewf gth yj j
Jezeli juz Jarku to GŁUPIE, a nie gupie:P Burak z ciebie:)

Gość do kobiety i reszty...
aha, i jeszcze jedno: nie kazdy arab jest muzulmaninem. Sa takze wsrod arabow chrzescijanie. I tu ten sam przyklad, Liban. Zamieszkuja go glownie arabowie a tam polowa spoleczenstwa to chrzescijanie. To ze Egipcjanin, wcale nie oznacza ze jest muzulmaninem. Wiec nie mieszajcie bycia skurwysynem z przynaleznoscia do konkretnej grupy wyznaniowej bo to jest glupie i bardzo krzywdzace.

Gość jak można się dogadać z arabem
jak oni żyją jeszcze w średniowieczu i są jeszcze na początku cywilizacji......

Gość arabowie w sredniowieczu
Widac ze slabo sie orientujesz. Kraje arabskie takie jak np Zjednoczone Emiraty Arabskie naleza do najbardziej rozwinietych, i najszybciej rozwijajacych sie krajow na swiecie. Innhy przyklad _ Arabia Saudyjska. To panstwo nie ma nawet 70 lat a jak oni teraz wygladaja? My oraz wiekszosc krajow europejskich jestesmy w porownaniu do nich " "daleko za murzynami".

Chyba żeś człowieku na głowę upadł Arabia Saudyjska, to żeś yebnął jak arab jajami o piramidę, szczególnie jak chłostają niewierne baby, użynają łechtaczki, kużwa Arabia Saudyjska , odyebało jej aż huczy.....

kupili wszystko za petrodolary z Europy , śmierdzące matoły....

Gość arabowie w sredniowieczu
Czytaj uwaznie. Ja pisalam za toba o postepie cywilizacyjnym oraz technicznym a nie o zachowaniach spolecznych arabow. I Co ty wiesz o posiadaniu glowy?

Gość nieśmiała słodkowredna
Ty, Jaras, a może czas zainteresować się mężczyznami? No skoro kobiet nienawidzisz....:P

Gość nieśmiała słodkowredna
a co Ty masz do kobiet?