Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajuś

Jak często uprawiacie seks w stalym związku?

Polecane posty

Gość deskop109
znam takich co 1 w miesiacu i to im starcza.

Gość żonaty od 18 lat
i mógłbym codziennie a nawet kilka razy dziennie, żeby tylko jeszcze żona chciała ;)

Gość deskop109
ja z zona codziennie,bo to nie jest mydlo i sie nie wymydli. ale jak ma cos tam cos tam,to robimy przerwe.

Ponad 4 lata razem, prawie 2 lata małżeństwo, mieszkamy razem od 2,5 roku - na początku, kiedy była okazja, czasem nawet kilka razy dziennie, jeszcze rok temu 3-4 razy w tyg, teraz 2-3 razy. Ale na urlopie codziennie:)

Gość dsl88
Ostatnio 6 razy na kwartał AD 2013. Mi to nie odpowiada, a przez to negatywnie wpływa na inne sfery naszych relacji. Nie mam pomysłu na przełamanie impasu. To początek końca.

Gość Dojrzała pani :)
Około 6 razy :) a nieraz więcej w tygodniu.Dodaję,że w weekend cztery razy + piątek wieczór = 5 tzn.średnia to ponad sześć.Są dni ciche (moje) i robię to w różny sposób.Facet z pełnymi jajami ma głupie myśli i bardzo dobrze o tym wiem,tak że nie dopuszczam do tego :)

Gość mężatka od 19lat
Ja mogę nawet codziennie ,mi seks daje siłe i dobre samopoczucie niestety mój małżonek uważa że raz na miesiąc wystarczy nie pomagają ani prośby ani grożby

Ludzie nie żartujcie !!! Ja mam przeszło pięćdziesiątkę i kocham się tylko kiedy mogę i nie mogę.Mnie głowa nie boli.Dodaje mi to życia i wiem dokładnie,że kobieta aktywna nie starzeje się zbyt szybko.Jestem skorpionem i to jeszcze dodaje mi skrzydeł.W łóżku się zaczyna dzień i w nim kończy :)

Gość 11 lat razem
na początku kiedy tylko była okazja (i po kilka razy dziennie), potem lekki spadek formy i przymusowe przerwy nawet po kilka tygodni - stresy, praca,choroba, połóg. Teraz mamy 6-miesięcznego syna i kochamy się 3-4 razy na tydzień. Czasem ochota na więcej, ale sił już brak.

Gość mężatka od 19lat
dojrzała pani nie żartuje tak jest dla mnie to sprzeczne z naturą ale niestety to ja musze prosić mojego pana

Ja starałam się kierować tym by mój był w tych sprawach nienasycony,poza zawodem i innymi ważnymi sprawami.Jest nienasycony i to zawsze.Uważam,że jak w taki sposób się człowiek dobierze to reszta jest "pikuś" Wiecie jaką człowiek chęć do życia ma po udanym współżyciu. Zaczęliśmy uprawiać razem sport i to ten nie lekki (rower MTB) startujemy w imprezach po 500 zawodników i tu wyrabiamy kondycję do naszego udanego współżycia :) Fajnie widzieć te młode dziewczyny z jęzorem wywalonym,jak je mijam :) Tak właśnie podchodzę z moim do życia,a mówię zaczyna się w łóżku :)

Gość uprawiam bÓroki
kĄrtofle i seler

Gość żona i kochanka meza swego
W tyg przynajmniej raz dziennie, zazwyczaj 2x ;) Chociaz zdarza sie, ze np 2 dni nic, a potem kilka razy. Takie min to 5-6 razy od pon do pt. Cale dnie sie nie widzimy wiec rano i wieczorem zazwyczaj- podobnie jjak Dojrzala pani- czesto zaczynamy, a zawsze konczymy dzien w lozku. W weekendy natomiast, spedzamy kazda mozliwa chwile- niekoniecznie juz w lozku, ale uprawiajac sex ;) (9- 10x min,) Rano nie budzimy dzieci- a te lubia dlugo spac, a wiec mamy jakies 2h dla siebie. W ciagu dnia wymykamy sie na szybkie numerki, czasem spedzamy dzien w lozku jesli to mozliwe. Wszelkie spacery, wyjscia we dwoje zawsze koncza sie sexem. My jestesmy bardzo blisko ze soba na kazdej plaszczyznie, no i oboje mamypodobny temperament. Jestesmy razem15 lat, mieszkamy razem prawie od poczatku, ale chemia jest taka sie jakbysmy sie niedawno poznali ;)

żona fajnie to opisałaś :) Jesteście naszym odzwierciedleniem i widzisz sama nie odgrywają tu rolę lata tego się chce i basta.Być przy tym kimś,którego się kocha w całym słowa znaczeniu.Oj te szybkie numerki i ciekawe miejsca.Mamy ten komfort,że nie ma już dzieci w domu są dorosłe,więc nie tracimy ani chwili ze sobą.

Gość ale macie fantazję
śmiech mnie ogarnia jak to czytam

U roznych par roznie to wyglada jak wddze. Kolezanka powyzej pisze"na poczatku kiedy tylko sie dalo, nawet kilka razy dziennie." U nas do teraz jest kiedy tylko sie sze-da- po 15 latach. Tylko z racji posiadania dzieci etc to wyglada jak powyzej opisalam. Przez pierwszy rok- dwa to "ile sie dalo" oscyowalo w okolicach 10x ( dziennie)

Dojrzala pani- niestety malo jest tak udanych pod tym kontem zwiazkow, powyzszy komentarz swiadczy o tym. ;) MNie smieszy to, ze to jest uznawane za fantazje- dla mnie to normalne, gdybysmy mieli wiecej czasu ( oprocz dzieci, mam tez psy, kota, uprawiam sporty) to nie odklejalibysmy sie od siebie zupelnie..

żona :) widzisz takie życie nawet co niektórym się nie mieści w głowie :) Co ja mam powiedzieć po wielu,wielu latach :) Nie znudziło mi się jeszcze :) Każdy dzień z moim jest twórczy i staram się w domu czymś go zaskoczyć.Lubi pończoszki i wiem,że jego wielki będzie za raz sztywny :) robię tak i mnie to cieszy,że mam na niego takie działanie.Facetowi trzeba opróżniać jajka,wtedy nie ma czasu i chęci na głupoty :)

Gość Marcinek99
Jesteśmy 38 lat po ślubie i od kilku lat uprawiamy seks jedynie dwa razy w tygodniu.

jak można pisać takie bzdury ja też mam duży temperament,ale to co piszecie jest niedorzeczne, chyba,że wasze numerki trwają 2 minuty bo ja ledwo wytrzymuję 2 długie numerki w ciągu nocy,a kondycję też oboje mamy świetną!!!!!

Gość Marcinek99
To nam w zupełności wystarcza.

Gość zimowa mama
Średnio 1-2 razy w tygodniu. Jesteśmy parą od 9 lat, małżeństwem od 7. Mamy dwoje dzieci.

nam wystarczy 2- 3 razy w tygodniu nie licząc wakacji bo wtedy jest praktycznie codziennie,sama zresztą uważam,że lepiej rzadziej,a porządniej niż czesto,a bezsensownie

Grecka- to chyba jednak nie masztak dobrej kondycji jak myslisz :)

POwiem tak- ja uprawiamsexkiedy mam ochote. A mam ochote codziennie i zawsze jest fajnie, oboje mamy . Bardzo cesto rownoczesnie. KAZDY jest inny i jak tobie pasuje 2-3 razy w tyg i twojemu facetowi tez- jest ok.

Gość iaww
Jak już uprawiacie seks, to jest szansa, że nie ma między Wami miłości a wtedy faktycznie można mieć wątpliwości, jak długo to potrwa...

sorry za bledy

Zgadzam się z tobą Grecka :) my też nie mamy warunków żeby kochać się codziennie, ale za to, jak już się za to bierzemy, to odpowiednio intensywnie i napiszę tylko, że nigdy nie kończy się na jednym orgazmie :)