Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajuś

Jak często uprawiacie seks w stalym związku?

Polecane posty

Gość cos w tym jest jishsxhxhx
Moj tez mi truje ze za malo razy sie seksimy, zobaczcie ze meskie glosy w temacie czestego seksu sa pozytywne a negatywne tylko kobiece.

czytajcie ze zrozumieniem jak obydwoje pracują są dzieci praca po 12h delegacje to chodzi o to,że nie zawsze można to pogodzić

Gość jishsxhxhx
Taka jest prawda. Wiekszosc facetow jak ma dobry seks w domu to na boki nie pojdzie. A taka kobieta jak opisuje kochanka meza to skarb! To jak zona i kochanka w jednym.

Gość jishsxhxhx
Jak sie chce to sie da grecka atena. Problem w tym, ze wikszosc z was chce ra na tydz lub miesiac. Przeczytaj co napisala kochanka swego meza, jak dzieci spia jeszcze mozna, jak juz spia mozna, mozna wyjsc na spacer, wziac wspolna kapiel. Jak kobieta ma duze libido to nie szuka wymowek ale szans na seks. Z tu piszacych tylko 2 takie widze. Reszta to dretwe klody.

Gość hmmmmmmmyhy
My sie kochamy jak mamy ochote;) W czasie okresu nigdy, wiec 1 tydzien w miesiacu odpada. Bywały 2 tygodnie bez seksu, zdarza sie też seks 3 razy dziennie:P średnia to 3-4 razy w tygodniu. Częściej nie moge bo boli mnie pochwa...

Gość jishsxhxhx
no jak go nie ma to nie mozesz ale wyraznie jechalas dziewczynie, ze duzo sie seksi

Gość nsxjnxjwml
grecka atena ty czekasz a mezus puka sekretarke :D

Gość jdjdudjduhudh
u nas roznie, kwadratowo i podluznie

Gość Ddddddddsa
no to wychodziła to że trzeba duperela nadstawiac 5 razy dziennie nawet jak facet spocony brudny po robocie przyjdzie bo inaczej będzie puka na boku. Żal mi was że z takiej patologii pochodzenie. Mój facet mnicha i nawet gdybyśmy przez rok seksu nie uprawiali toby nie pomyślał żeby na lewizne iść.

Gość Ddddddddsa
*wychodzi *dupe *mnie kocha zasrany słownik :D

Gość Agnes 78
Na poczatku caly czas. Po 2 latach 1-2 w tygodniu. Zawsze musze prosic lub pytac bo zmeczony lub zajety. Tragedia. Czy to jest normalne. Jak ja chce to zawsze ma wymowke a jak on chce to ja nigdy nie odmowie. Przykro mi.

Gość gość
czasem w związku czasem .....

Gość gość
Razem jestesmy prawie 6 lat małżeństwem od 4 i od początku często się kochamy. Teraz zazwyczaj 2-4 razy w tyg za to w weekendy praktycznie na okrągło ;-) nie nudzi nam się, wręcz przeciwnie mamy mnóstwo nowych pomysłów. I mamy caly czas ochotę na więcej. Tak jak juz ktoś wspomniał "apetyt rośnie w miarę jedzenia" :-)

Gość gość
2 razy w miesiacu