Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGFILA

RYBA PO GRECKU - czy powinno sie ją wymieszać? Mam taki przepis..

Polecane posty

Gość AGFILA

Mam ja obsmażyć a potem układać z resztą składników warstwami i zapiec w piekarniku - jak powinnam zatem ją podać? Wymieszać i nałożyć na talerz czy muszą to być własnie wartswy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość AGFILA
No dobra więc teraz pytanie - jak to przełożyć z naczynia żaroodpornego na telerz żeby sie nie rozwaliło :( ?? Może i dla kogoś głupie ale ja od niedawna gotuję i brak mi jeszcze duuuużo przyborów kuchennych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość AGFILA
Ja też pierwsze słysze a raczej pierwszy raz próbowałam i była najlepsza jaka jadłam :) tylko, że to było tylko na posmakowanie..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja też pierwsze słyszę, żeby zapiekać rybę po grecku.. ja przesmażam rybę, osobno starte warzywa z przyprawami i koncentratem pom., i później przekladam warstwowo.. skoro jednaj jadłaś zapiekaną i chcesz spróbować taką zrobić, proponowałabym przekładanie warstwowo w naczyniu żaroodpornym wyłożonym papierem do pieczenia, po wyjęciu z piekarnika, wyjmujesz danie z papierem i powoli zsuniesz danie na talerz. tak ja to widzę;) jak spróbujesz daj znać, ciekawa jestem, czy wyszło i czy rzeczywiście jest taka dobra;) pzdr, Biedronka 🌼

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość AGFILA
Biedroneczko super pomysł mam nadzieję, że to nie zmieni nic że dam ten papier :) imprezka dopiero na koniec miesiąca więc proszę sie uzbroić w cierpliwość :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
papier nic nie zmieni, ostatnio wszystko piekę na papierze, szybciej się później zmywa;) Agfila masz jeszcze trochę czasu, pobuszuj w necie odnośnie sałatek, na pewno któraś Ci będzie odpowiadać składnikowo. Jest masa przepisów na onecie, wp, polki.pl itp. kwestia gustu, niektórzy zachwycają się pomidorami z mozarellą - dla mnie jakbym jadła kauczuk, nie tknę nigdy więcej.. tak więc ile ludzi tyle smaków;) jak masz czas to popraktykuj wcześniej, zrób np. z połowy składników, żebyś póxniej tydzień nie musiała dojadać:) jak wyjdzie to podasz na stół i już:) pozdrawiam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×