Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem.......

Ostry nagły ból....

Polecane posty

Od 10 lat regularnie kocham się ze swoim facetem, zawsze wszystko jest super. W pon. (37 dzień cyklu) po udanym sexie dostałam tak silnego i ostrego bólu brzucha,że zwijałam się z bólu... Byłam przerażona , bo nigdy nic podobnego mi się nie przytrafiło... A Wam???Miał ktos podobna sytuację?Pomogła mi dopiero nospa, ale napięcie w dole brzucha pozostało i dlatego udałam się wczoraj do gina. Jakiez było moje zdziwienie i przerazenie, kiedy gin oznajmił mi na podstawie USG że najprawdopodobniej była to owulacja w trakcie stosunku i silne skurcze macicy na wskutek przyjemnych i silnych doznań....Kochalismy się bez zabezpieczenia, bo pobolewało mnie lekko podbrzusze i byłam przekonana,że na pewno dostanę dziś , najpóxniej jutro okres.....(Mam 32-36 dniowe cykle) Teraz zupełnie zgłupiałam i nie wiem , co o tym myslec....

?????????????

Gość agusiaczek07
w 37 dc owulacja? Dziwne. Jesli to prawda, to okres dostaniesz dopiero za ok. dwa tygodnie. Może idz do innego lekarza, zobaczysz czy potwierdzi tezę tego pierwzego.

Gość jezeli lekarz stwierdził
na usg ze była owulacja to znaczy ze miał racje. Ja tez kiedys przez stres miałam owulacje dopiero w 35 dniu cyklu. Jezeli sie nie zabezpieczyliscie to mozesz zajsc w ciąze

Nie, nie zabezpieczyłam się.Zawsze w takim czasie przychodziła miesiączka.Pobolewał mnie juz nawet brzuch więc byąłm 100% pewna,ż ejutro będzie okres....