Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozumiNOO

i zrozum tu faceta..

Polecane posty

Gość zrozumiNOO

niby wgapia się jak sroka, niby szuka wzrokiem, niby ciągle, ciągle aż do zerzygania patrzy i patrzy, ale nic! nie podejdzie, nie zagada! nic! to w koncu podoba mu sie dziewczyna czy sobie ja wypatrzyl jako obiket "wzrokowy" jedynie? :O zeby uprzedzic pytania - jestem z leksza introwertykiem wiec pierwsza nigdy nie zagadam :O

Gość marian z Łomży
On być może też, więc nie ma szans na to, że się poznacie. :)

Gość a co myslicie
gdyby byl taki niesmialy czy zamkniety w sobie nie obnosilby sie chyba z tym wgapianiem? sama nie wiem, ale meczy to. juz wole zeby olał jak nic wiecej nie potrafi. niech sie wgapia w inna, bo przez te jego patrzenie ciagle juz kupuje w myslach dla nas ciuchy slubne 😭 ;p

Gość zrozumiNOO
to bardzo proawdpodobne :O bo ja nie jestem miss polski, a on dosyc przystojny wiec juz mnie to zdziwilo. ale potem sobie mysle ze moze jakis cud sie zdarzyl? moze sobie wmowilam. i faktycznie obserwuje mnie, bo nie widzila takiego introwertyka jak ja (w grupie samych przebojowych ludzi - to sie wyrozniam). no ale takie wgapianie to w podstawowce bylo. i sie zasmucilam. :(

Gość chaotyczny13
hm, zapytaj się Go dlaczego się dlaczego się tak w Ciebie wpatruje i wszystko będzie jasne...

Gość zrozumiNOO
jak mam sie zapytac skoro introwertyczka ze mnie? nie dam rady :(

Gość erdol
pierdol go i tyle

Gość latwo powiedziec
najchetniej bym go olala, ale teraz - jak zwrocil moja uwage tym zerkaniem nie dam rady - chyba ze zmieni obiket zainteresowania to i ja sie przestane nim interesowac. a tak? nie wiem co mu w glowie siedzi. czy sie nabija? czy mu sie spodobalam? cholera wie. dziwni ci faceci

Gość no wlasne mam tak samo
i tez nie wiem co robic a jestem niesmiala wiec pierwsza nie zrobie kroku :(