Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras z wasss

Czy któraś z Was wypożycza suknię ślubną???

Polecane posty

Gość czy ktoras z wasss

Są tu takie przyszłe panny młode? Interesują mnie ceny jakie ponosicie za wypożyczenie :) Nic więcej ( tzn komentarze typu, że suknię trzeba kupić, aby mieć własną proszę sobie darować )

moja suknia kosztowala 2400 ale wiem ze za wypozyczenie tego modelu chcieli 1200. wiecej sie nie orientuje

Gość rozmowczynimadzia
w normalnych salonach biora połowe ceny sukni za wypozyczenie sama sie nad tym zastanawiam bo chce z drogiego salonu i to chyba lepsze rozwiazanie nikt nie musi o tym wiedziec a nie bede miec póxniej problemu ze sprzedaża :) tylko chyba nie mozna wypozyczyc sukni które dól maja z tiulu bo się za bardzo niszczą

Gość rozmowczynimadzia
no własnie dla mnie też :) ale w każdym razie jak znajde coś co mi się bardzo bedzie podobało i nie bedzie z tiulu to byc może sobie wypozycze oczywiscie jak nie bedzie w moich granicach cenowych. Orientowałam się np w madonnie i tam sporo modeli mozna wypozyczyc bez problemu

Gość eliza__
Ja miałam wypozyczoną, nikt sie nie zorientował, wygladała jak nowa.Zaplacilam za wypożyczenie 700,00 zł w Katowicach, a suknia była naprawdę boska - szkoda by mi było wydac tyle kasy na kupno nowej - kosztowała w salonie firmowych ok. 2500,00 zł.

Gość katowice rulezzzzzz
eliza ja tez jestem z katowic i zastanawiam sie gdzie moge wyporzyczyc ladna suknie plissssssssssss daj jakis namiar:))))))))))))))))))))))) pozdrawiam

Gość eliza__
Tuż koło dworca od strony Placu Andrzeja - na rogu była do niedawna (i chyba jest nadal) duża wypożyczalnia sukien - można tam też kupic nową oczywiście.

Gość katowice rulezzzzzz
dziekuje b. za informacje. ja chcialabym taka wiaana na szyji tak zeby dekolt byl zasloniety, ciekawe czy taka znajde:))))) i ze sie zmieszcze w 700-800zl :))) pozdrawiam

Gość czy któraś z wasss
dziewczyny dzieki za odp :) ja mam nadzieje, ze sie zmieszcze 1000 zł no moze max 1200, ale dopiero pójdę szukać swojej sukni :)

Gość jussaa
właśnie zapłaciłam za wypożyczenie 2000.I to 2 wypożyczenie..

kurde 1.700 czy 2.000 to strasznie dużo:> za tą cene to mozną przeciez kupić sukienkie i to wcale nie z końcówki kolekcji, nie? to ile te wasze sukienki kosztuja normalnie? hmm.. ja myslałam ze zmieszcze sie w 1.000:o

zalezy kiedy i w jakim salonie, ja kupilam nowa suknie w madonnie w krk za 2500 + dodatki

Gość Tez chce wypozyczyc
Mnie się strasznie podoba ta: http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/256?osCsid=d1851c9cc59126bba49676f8190fecf1 niestety jest dość droga.. a w dodatku ja jestem bardzo niska (1,52m tylko) i obawiam się, że jeśli uszyją na mnie to potem nie sprzedam. Dlatego chciałabym wypożyczyć. Wypożyczenie w tym salonie kosztuje połowę ceny sukni. Choć też słyszałam, że można taniej kupić, własnie ok 1000.

Ja miałam opcję szycie na pierwsze wypożyczenie, suknia z tiulowym dołem, zapłaciłam 1500 zł. Parę dni po weselu suknię odwiozłam do salonu, babka nawet nie sparwdzała w jakim stanie jest suknia (a była w niezłym jak na całą noc szaleństw i sesję zdjęciową w krzakach;) ), i spokój święty:)

Gość ja zapłaciłam
wczoraj 1700 za wypozyczenie , tzn dokładnie to na razie zostawiłam tylko zadatek ale to i tak w pizdu jak za wypozyczenie , myslałam że maks 1300 no ale trudno uszycie podobnej kosztowałoby mnie u dobrej krawcowej nie mniej

Gość myszikiszka
możesz mi tez przesłać zdjęcie ? pati_l@poczta.onet.pl własnie najbardziej mi sie podobaja w madonnie i nie wiedziałam że można tam w takiej cenie kupic i miałam zamiar wypozyczyc

Gość zolwikk
za takie ceny to juz lepiej kupic sliczna sukienke np. z koncowki kolekcji i sprzedac potem za 1300. a mas swoja suknie tlyko dla ciebie na ten jeden dzien

Gość megeeeeeeee
ja wypozyczam i place za to slona..ale to moja wina zgodzilam sie na szybki slub chociaz nie musialam i teraz dzieje sie wszystko tak szybko, ze wielu spraw zaluje i są nie przemyslane.. np. ta suknia.. La sposa 2009 felisa..wypozyczam ja razem z dlugim 3 metrowym welonem ladnie wykonczonym i bolerkim z futerka za notabene 2400 zl. koszmar i zdzierstwo czuje kazdego dnia jak mnie doją...

Gość megeeeeeeee
welon jest sliczny ale kobieta mi powiedziala ze wypozyczenie jego kosztuje 400zl! myslicie ze to prawda_ ja sie nie znam na cenach welonow itp...

Gość myszikiszka
bardzo duzo...lae mysle ze moze sporo kosztowac takie zwykłe krotkei to koszt jakies 150 zł a to madonna jeszcze z haftami i długi bardzo welon....ale fakt że jak wiedza ze się spieszysz to wyciagaja kas strasznie i to na wszystkim dosłownie

Gość myszikiszka
wredniak. śliczna sukienka taka delikatna i elegancka :) a tren świetny te treny przy sukniach ze zwykłych salonów sa nieładne a tutaj widac to dopracowanie dlatego też marzy mi się madonna.....przekonałaś mnie tą cena za taką sukienkę wybieram się tam przymierzać :) dzięki za zdjęcia

dzieki 🌼 gdzie mieszkasz? moja siostra zakupila teraz suknie w madonnie w czestochowie z kolekcji 2009 za 3tys. :) pamietaj ze za taka cene kupisz suknie z poprzedniej kolekcji chociaz nie w kazdym salonie maja jeszcze poprzednie kolekcje.