Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didu

gdzie w krakowie sa fajne chlopy ok 25l

Polecane posty

ja znam jednego jest boski, inteilgentny , zabawny, szarmancki , ma fajny usmiech ... ale nie wiem czy Ty bys się dla niego nadawała potrzebna mu fajna mądra, dziewczyna

Gość teraz jaaa
o to cos dla mnie:) jestem idelana prosze o jego foto

teraz jaaa po tym zdaniu mogę stwierdzic ze NIE JESTES dla niego idealna

Gość ojjjjjjj
teraz jaaa - a fe po co ci zdjęcie? liczy siię wnętrze ;)

gosc jest fajny z wygladu i ma super wnętrze nie jednej by się nogi ugieły przy takim wysoki, szczupły, brunet a przy tym ma rozbrajające poczucie humoru

Gość a co to kogos interesuje
na ulicy staropanienskiej jest wypozyczalnia :D

Gość krakowianka skakanka
ja jestem fajna po studiach:) poznam go chetnie

Gość a co to kogos interesuje
nie musisz tak tego zaznaczac "po studiach" teraz kazdy jest albo po albo w trakcie takie czasy :D

krakowianka skakanka to ze jestes po studiach nie znaczy ze jestes fajna :P poki co zadna z was nawet nie potrafiła pokazac ze faktycznie jest fajna i ma poukladane w głowie na hasło facet rzuciłyscie sie ze slinotokiem do pisania nic nie wnoszących postów

Gość ojjjjjjj
ooo przepraszam a ja ? ja powiedzialam ze liczy sie wnetrze i ja zaznaczylam swą dezaprobate dla koleżanki, dla której ważny jest wygląd ;) czuję się fajna !!! :) aczkolwiek nie zabiegam o kolegę z Krakowa ... aha a ten ideał to dlaczemu samotny ?:(

ojjjjjjj ideal samotny bo zapracowany ;) niezla odp masz plus czemu nie chcesz startowac do kolegi?

Gość morgan13325
jedz na wies,to tam znajdziesz chlopa

Gość ojjjjjjj
posta... widzisz, nie ja założyłam temat wiec nie bede sie wbijac kolezankom w kolejke ;), poza tym nie lubie słowa startowac i wole naturalniejsze sytuacje dla początków znajomosci niz konkurs na kafe :-p kurcze źle się dzieje jak takie ideały się marnują ... może w pracy spotka jakąs Kobietę Idealną i będą się razem "zapracowywać" ;) a gdzie można w Krakowie spotkać fajnych facetów ? na Rynku :) tylko tu przedział wiekowy jest szerrooki, np. fajny facet i w wieku ok. 25 lat robi takie super ogromne bańki mydlane koło Mariackiego nie wiem czy widziałyscie .... naprawde fajny jest :)

ojjjjjjj sorry za szczerosc faktycznie miejsce debilne conajmniej, ale piszesz nie glupio nie masz chęci poznac mojego kolegi? podam Ci moj gg i przedstwie sytuację to zadna sciema po prostu jestem od niego starsza i mieszkam setki km od niego ,od kilku miesiecy jak mysle o nim to zaluje ze mam tyle lat ile mam i ze nic z tego nie bedzie a facet jest zloto

Gość ojjjjjjj
woow no naprawdę czuję się wyróżniona i miło mi, że chcesz oddać w me ręce (?) kogoś tak ważnego dla Ciebie :) ale raczej podziękuje bo widzisz ... ja to w gruncie rzeczy taka fajna i mądra to nie jestem ;) i zapracowana też jestem więc mogłoby nie wypalić :) a On nazługuje na pewwno na kogoś wyjątkowego .... Nie martw się o kolegę, kiedyś przyjdzie czas i na niego i znajdzie swoją panią marzeń i snów i będziesz się cieszyć ich szczęściem :) bo w Krakowie to większość fajnych i mądrych dziewczyn jest ;] didu, teraz jaaa Wy byście jednak powalczyły, nie oceniajmy nikogo po pierwszych wrażeniu ;)

Gość Takisobie xx
morgan nie zapominaj ze dzieki chlopom kutosie zyjesz ,inteligencik zajebany ,darmozjad pierdolony,pasozyt .Abys tylko kiedys glodny nie chodzil,tego ci zycze