Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestycyda00000000000000000

depilacja - pomocy

Polecane posty

Gość pestycyda00000000000000000

dziewczyny ja jużnie wytrzymam, jużchyba bym wolała mieć pryszcze na twarzy niz taki problem:-( chodzi o depilację miejsc intymnych już nie mam siły. Akurat w tym po goleniu przeżywam koszmar. Używałąm juz róznych golarek, pianek, maści po depilacji itp. ciagle pojawia się u mnie pieczenie, podrażniona skóra nawet sudocrem mi nie pomaga, na domiar złego owłosienie nam też na udach pośladkach. Jak się ogole to nawet kochać się nie mogę bo mnie piecze wszystko.Depliator tez używałam ale robiły się po nim straszne wzrosty :-(( czy ktoś miał podobnie??? co wam pomogło?????

Gość uijjjjjjjjjjjj

Gość malaaaaaaaa
nie mam pojecia co moglabym ci poradzic.......moze dermatolog???

Bo musisz ta skore nawilzac a nie suszyc sprobuj bambino krem dla dzieci;)

co do owlosienia innych miejsc to moze jestes jeszcze mloda i hormony szaleja, jezeli natrawde tak bardzo ci to przeszkadza to idz do ginekologa zeby ci tabletki przepisal i powiedz mu ze chcesz sie pozbyc tego owlosienia widocznie masz za duzo testosteronu;) czekam na odpowiedz czy ten krem ci pomogl;)

Gość p p
ja mam to samo-tak dla pocieszenia.boki bikini robie depilatorem i nogi i posladki tez.w miare regularnie.ok 3dni podepilacji robie peeling.mozesz uzyc z avonu-brazowy cukier,albo takiej rekawicy szorstkiej.tylko nie za mocno-to pomoze aby wloski sie mniej wrastaly.a reszte ja przyzwyczailam golic jednorazoka ipaseczek zostawiam i jest git.mozesz rowniesz regularnie chodzic do kosmetyczki na depilacje woskiempodobny efekt jak po depilatorze.ja sie wybieram na laser-drogi ale po pary powtorzeniy podobno skuteczny.