Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Green Tea.

DLA KOBIET - Wasze ulubione kosmetyki z UK

Polecane posty

przypomnialo mi sie LAKIERY DO PAZNOKCI RIMMLA , dla mnie doskonale, dlugo sie trzymaja i maja fantastyczne kolory- polecam

Gość Lola Party
Zastanawiam sie tez nad tym peelingiem, czy to codziennie na nogi mozna?? Bo peeling to sie powinno jakos 1 czy 2 na tydzien robic, wiec czy to nie bedzie przesada? I co do nakladania, to po prostu nalozyc i owinac sie folia czy rozsmarowac?:O Tak myslalam czy na brzuch, bo moze pomoglby spalic tkanke.

Gość mała Sue2
Hej kobietki, mam pytanie w stosunku do tego peelingu z kawa, czy wy go mieszacie z plynem do kapieli i okladacie na nogi tę papkę a potem owijacie sie folia czy nalezy to najpierw spłukac i wtedy owinac sie folią??

Ja po prostu nacieram sie ta kawa pod prysznicem, nie mieszam z zelem ale mozna jesli sie chce. Mnie po prostu tak wygodniej...nacieram sie przez jakies 10-15 min i splukuje- najpierw ciepla potem zimna woda. Efekt wygladzenia jest natychmiastowy. Nie probowalam owijania folia bo mam problem z rozszerzonymi naczynkami wiec to nie bylby w moim przypadku dobry pomysl

Gość nalon32
moje ulubione: Lancome flextencils-mascara Dior show i dior ionic mascara smashbox -face primer olay 7 signs of aging -crem na noc i na dzien ( mam 32 latka) bourjous - brazujacy mus do twarzy-nadaje leciutki koloryt i rozswietla bourjous -eyeliner w plynie szampon i odzywka do wlosow suchych -clairol -rozowa butelka dove -firming -balsam do ciala loreal perfect slim- balsam antycelulitisowy na noc clarins - instant smooth perfect touch -wygladza pod makijaz

Gość nalon32
aha- niestety dla mnie te polecany sampony ALBERTO to tragedia-wysuszaja moje wlosy jeszcze bardziej, tak samo WAX..rowniez hmmm nie wiem co takiego widzicie w bio oil..tluste to, swieci sie i pachnie obrzydliwie:(

Gość zgadzam sie z nalon 32
kupilam odzywke ALBERTO tragedia wlosy mi wysuszyla strasznie uzylam jej jakies 3 razy

Do wlosow uwielbiam kosmetyki Aussie. maja przecudowny zapach i moje wlosy wygladaja cudnie po nich. Uzywam szampon i odzywke w sprayu.

Gość nalon32
no i tutaj niestety tez mam nie najlepsze doswiadczenia z Aussie:( zapach-ok, choc troche jak cukierkowa guma do zucia, a moim wlosom nic nie pomoglo, wrecz odwrotnie:( ja mam dosc suche po prostowaniu wlosy:(, jedyne szampony i odzywki, ktore dla mnie sa ok jak narazie to: wspomniany clairoll -rozowa buteka -John Frida- brunette i anti fizz -pantene - seria dla wlosow suchych Bardzo dobre dla moich wlosow sa produkty REDKEN- all soft ( zwlaszcza spray addictive)i bardzo ladnie pachna, ale niestety drogie:(

Gość farbka
hej dziewczyny ja natomiast pierwszy raz spotkalam sie tutaj z firma GOSH po zastosowaniu polecam: -fluid super masukje niedoskonalosci skory -baza taka przezroczysta pod podklad -kulki brazujace -cienie do oczu

hej witam Was wszystkie,fajnie do Was dolaczyc;)Ktora sie orientuje,jaki jest angielski odpowiednik jedwabiu do wlosow(biosilk jest polski)

hej witam Was wszystkie,fajnie do Was dolaczyc;)Ktora sie orientuje,jaki jest angielski odpowiednik jedwabiu do wlosow(biosilk jest polski)

Gość Green Tea.
Witam dziewczyny, widzę, że temat nie umarł pod moją nieobecność :) Co do Aussie, odżywka dla mnie jedna z lepszych, zapach moim zdaniem bardziej ziołowy niż owocowy, działanie super, ale do zregenerowania moich włosów jeszcze długa droga. Ostatnio kupiłam z ciekawości podróbkę odżywki Aussie w wilkinsonie, większe opakowanie, podobne napisy, nazwa itd, ogólnie podróba. I w działaniu też, bo dla moich włosów tragedia. Ostatnio kupiłam w Bootsie róż do policzków i puder sypki firmy Natural Collection, te kosmetyki są tanie jak barszcz., za obydwa zapłaciłam chyba Ł3.20. Puder sypki fajny, bardzo skromny skład, nie kryje ale ładnie utrwala makijaż, matuje. Za to róż mnie zaskoczył, mam odcien z różą w nazwie, świetnie się trzyma, stapia się ze skórą i ogólnie dodaje uroku :) Aha, i mam jeszcze z tej formy perłowo-niebieski lakier do paznokci za Ł1.60, kolor śliczny, trwałość ok.

witam fajny temat..... dziewczyny a jaki polecacie podkład dla jasnej karnacji? do tej pory używałam oriflame natural beż a macie może doświadczenie z produktami Toni&GUY

hej Petra znow sie spotykamy;)ja ostatnio upodobalam sobie kosmetyki na bazie minaralnej.jak dla mnie to super jest sypki puder mineralny z loreala,super matuje i zakrywa,nie trzeba po nim juz uzywac podkladu w plynie,no i fajnie leczy cere,pozbylam sie wypryskow;)pozdrawiam

Ja rowniez uzywam podkladow mineralnych i rozow mineralnych m.in. Loreala, uwazam, ze sa rewelacyjne, swietnie kryja i matuja (podklady) a roze daja bardzo naturalny i lekki efekt. Polecam Ostatnio kupilam tez swietna oliwke do rak i paznokci- Sinful- doskonale nawilza i pieknie pachnie

dari🖐️ dzieki za odzew, a dajcie nazwe tego pudru mineralnego Loreal, żebym wiedziała jak szukać, wypróbuje napewno i poszukam tej oliwki sinful

Gość Green Tea.
Petra - ten puder to L\'oreal True Match Minerals, sama używam i też lubię. A pisałam już o moim ukochanym Palmersie - Cocoa Butter Formula? Bo jeśli nie to dziwne, bo ten produkt u mnie zasługuje na pierwsze miejsce i kosmetycznego oscara.

Gość 22222
a ja ostatno wyprobowalam maseczke z avon ryzowa-nie mam pojecia czy w polsce jest ale tu tak,i tak naciaga twarz ze przy pierwszych zmarszczkach to rewelacja!!

Pisalam juz wczesniej o szamponach i odzywkach Matrixa- ostatnio odkrylam swietne serum nawilzajace z tej firmy (seria biolage). Wloski sa po nim mieciutkie i blyszczace a konce nawilzone. Polecam. Co do palmersa- tez wyprobowalam, swietny balsam...uwielbiam wszystko co kokosowe:)

Gość czarnajaksnieg
hej dziewczyny, za wasza namowa kupilam sobie te maseczke Sanctuary, tylko w tubce. I co najbardziej lubie w Bootsie-moglam ja kupic za punkty na karcie. Zaluje, ze w Polsce tego nie ma, przynajmniej w Rossmanie czy Naturze. Dokucza mi tez w Pl niemoznosc kupienia wielu produktow, przynajmniej w mniejszych miastach. Dopiero tu moglam kupic cienie w musie Rimmel - polecam braz i sniezny odcien, super jako baza pod kolorowe cienie Swietne sa suche szampony(tez wielki problem z nabyciem w Pl), ja uzywam J. Browna oraz Lee Strafford(ale generalnie poza szamponem marki nie polecam, zapach duszacy i nieprzyjemny)

Gość czarnajaksnieg
ok, jeszcze mi sie przypomnialo :) Alberto Balsami, czy jakos tak, ale seria do wlosow przetluszczajacych sie - dobre, no i boski zapach jabluszka. peeling z kawy stosowalam, teraz nie ma jak, bo dziele z wspollokatorka lazienke, a jednak jest potem masakra kawowa:P chociaz nie wiem, czym sie przejmuje, bo tak off topic - czy tez macie problem z czystoscia wspollokatorek? wrocilam po urlopie, a w lazience syf, ewidentnie uzywane moje kosmetyki, nawet gabka :/

Gość annneczczja
Witam. CHcecie zarobić trochę kasy w ciągu ledwie paru minut?? Wystarczy zarejestrować się BEZPŁATNIE na stronie http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=klementyna8911 i dalej klikać na linki stron. Trzeba dodać parę opinii w stylu ok good czy coś w ten deseń i już kasa do nas leci. Naprawdę warto. PS. Będzie na kosmetyki:) A trzeba poświęcić tylko chwilę.

Gość Green Tea.
I jak tam dziewczyny, jakies nowości?

Gość matrjoszka
ja szampony kupuje wylacznie w sklepie z produktami naturalnymi, na elephant and castle jest swietny sklep Baldwins, rewelacyjne kosmetyki naturalne, troche drogie, ale dzialanie swietne! np maja szampony bez szkodliwych parabenow albo naturalne toniki, polecam kazdemu :))) a co do tej maseczki -peelingu z kawy to tez ja stosuje tylko , ze troche zmieniana wersje: kawa, oliwa z oliwek i sol morska i sie tym nacieram po prysznicem, mam swoja opinie na temat kosmetykow iz robia one wiecej szkody niz pozytku i nastawiam sie raczej na naturalne kosmetyki albo sama przygotowuje rozne maseczki i odzywki , poczytajcie np ile jest chemii w takim balsamie do ciala lub szamponie..

a czy znacie jakies dostepne tylko w UK kosmetyki dobre dla cery tlustej a nawet tradzikowej? ale takie naprawde skuteczne ?

Gość Green Tea.
Folklore - jest ich sporo. Jak pojdziesz do Bootsa to tam masz wybor tych wszystkich Clerasilow i innych, wlasciwie kazda firma taka jak Garnier, L'oreal czy Neutrogena ma swoja serie dla tradzikowej skory. Ktore z nich wybierzesz i Ci spasuja to juz indywidualna sprawa i zalezy od preferencji. Polecam kosmetyki do skory tlustej Dr Nick Lowe, dostepne w Bootsie ale troche drogie.

Gość kobieta waz
do cery tradzikowej nadal najlepszy La roche posay