Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Green Tea.

DLA KOBIET - Wasze ulubione kosmetyki z UK

Polecane posty

Gość Dlaaaaczego?
Nie, nie chce, mieszkam w UK i sobie sama kupie...idz robic interes na innych forach, a nie na emigrantach biednych lol!

Gość do pielegnacji twarzy
kosmetyki Dermalogica - Precleanse,Utracalming cleanser,soothing protection spray i Active moist (warto poszukac okazji na ebay)- jak dla mnie bomba, a uzywalam juz roznych i ten zestaw idealnie pasuje do mojej mieszanej i delikatnej cery. Bardzo dobre sa kosmetyki Burt's Bees - szczegolnie taka krem-pasta do glebokiego oczyszczania, skora jest odswiezona jak po wizycie u kosmetyczki, uzywam tez ich maseczki sciagajacej z zielonej glinki- w proszku, trzeba wymieszac z woda i nalozyc. Do twarzy i ciala peeling morelowy Jason Organic. Z szamponow i odzywek uzywam Faith in Nature - naturalne i ziolowe ( na wodzie z Lake District), mydlo tez jest swietne. Z kosmetykow kolorowych to roznie - mam Clinique-blyszczyk jest bardzo trwaly i dobrze odzywia usta ,ale ich cienie to porazka, cienie Rimmel duzo trwalsze. Mascara no 7 z Bootsa (maja duzy wybor kolorow).

Gość wiekszosc na prad
do pielegnacji biustu ze sredniej polki to wiem ze Avon cos ma i pewnie w Bootsie tez cos sie znajdzie :) Ja po prostu smarowalam sie bio-oil cala, lacznie z biustem i dobralam sobie w ciazy i po ciazy dobry biustonosz - polecam sklepy Bravissimo gdzie mozna umowic sie na bra fitting- efekt gwarantowany ;)

Gość tickle his pickle
bio oil, serum Intense no7 (boots),puder w musie no7,

Gość tickle his pickle
Pore fessional-fluid na poszerzone pory z Benefit

do sandraxxo Ja używam z Clarins fluid i jestem bardzo zadowolona, też mam problemy z cera trądzikową i uważam że skoro fluid jest dobry to krem też zda egzamin. Fluidu z Clinicue nie polecam, mam porównanie i Clarins do cery z problemami jest lepszy, a cenowo te firmy są zbliżone.

Gość oh ah
Ja mam problem z tradzikiem i probowalam naprawde roznych kosmetykow, w koncu odkrylam serie simple (nie podraznia skory, jest dla cery wrazliwej i swietna cena- mila zmiana po kosmetykach np La Roche) I odkrylam jeszcze kosmetyk ktorego nigdy nie zamienie na inny. Slyszalyscie o Bare Minerals? To seria kosmetykow mineralnych, ale w pelni naturalnych, mozna kupic w Dobenhams albo przez internet. NIe podraznia, kryje, daje naturalny efekt i wszyscy sie zaczeli zwracac uwage na poprawe mojej cery! Polecam!

Moje ulubione ostatnio to: - do pielegnacji skory twarzy seria Protect & Perfect Intense No7 - do ciala - Palmers, probowalam wielu roznych - tanszych lub drozszych i niestety niczego nie da sie porownac do Palmersa - do wlosow - Tresseme (nie jestem pewna, byc moze jest tez w Polsce) - makijaz - wszystko Diora

polecam do demakjazu plyn z Lancome nie ma lepszego jak dla mnie;)

Przyjemnie sie czyta ten topik bo to jeden z niewielu na kafe gdzie kobiety wypowiadaja sie konkretnie na temat zamiast sie wzajemnie obrazac. Jak widac mozna kulturalnie wymieniac sie spostrzezeniami. Moje ulubione produkty -mydlo do rak Radox z olejkiem z drzewa herbacianego + tymianek -Tresemme szampon z vit C - Tresemme suchy szampon do wlosow -masla do ciala Body Shop (wiem ze jest Body Shop w Pl ale z tego co wiem tylko jeden w Warszawie) -Carmex balsam do spierzchnietych warg

nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny. nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny.

nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny. nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny.

nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny.http://www.nowenowe.pl/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce

Gość MMMusia
wwww.e-fiore.pl Ja zawsze robię zakupy na www.e-fiore.pl , tylko tam mogę kupić bezpiecznie naturalne oleje i masła. Zawsze dostaję gratisy do przesyłki. Mają bardzo apetyczny i aromatyczny asortyment. Wreszcie moja skóra przestała być sucha i podrażniona.

Gość MMMusia
www.e-fiore.pl mój ulubiony sklep Ja zawsze robię zakupy na www.e-fiore.pl , tylko tam mogę kupić bezpiecznie naturalne oleje i masła. Zawsze dostaję gratisy do przesyłki. Mają bardzo apetyczny i aromatyczny asortyment. Wreszcie moja skóra przestała być sucha i podrażniona.

Gość gość
moje nr.1: puder mineralny Clinique(swietnie sie wtapia w skóre) tusze L'oreal cienie Mac szampony i odzywki Tresseme do suchych wlosow serum do wlosow Avon(dry ends serum najlepsze jakie mialam) produkty z firmy simple(plyn do demakijazu rewelacja wogole nie jest tlusty, kremna noc super nawilza,fajna gesta konsystencja,szybko sie wchlania) balasm truskawkowy the body shop piekny zapach

Gość kartony na jajka
Ostatnio znalazlam Avalon Organics - ich seria z witamina C do twarzy - kosmetyki z USA, ale dostepne przez Amazon albo Ebay, lubie serie Snactuary Spa do pielegnacji ciala, Body Shop tez nie jest zly - peelingi do ciala, wydajne i skuteczne, mam tez ich zestaw do pielegnacji stop-pilnik, peeling, spray i krem - bardzo dobrze dziala przy regularnym uzywaniu. Z kolorowych kosmetykow to mascara Dr Hauschka - naturalny sklad sprawia ze oczy nie sa podraznione, latwo sie zmywa. Green people - dobre kosmetyki do makijazu mineralnego, L'occitane rowniez. Moznaby wymieniac....:)

Temat nieco zapomniany, ale wiosna, wiec pewnie ozyje :) Moje ulubione kosmetyki z UK to raczej te niestandardowe, uwielbiam wyszukiwac perelki w TKMaxxie, czasem naprawde mozna znalezc cudenka za niewielka kwote. Uwielbiam ampulki, serum, koncentraty - rozne tajemne buteleczki ze skondensowana zawartoscia. Z polskich odkryc - Serum z wit.C rodzimej firmy Liqc. Dziala rewelacyjnie, mozna kupic online: http://www.liqc.co.uk/ No i angielski Lush - pelna natura, dostepne ceny, sklepy w kazdym wiekszym miescie, rewelka.

Gość gość
Ja lubię kremy Early Defence z No7, dla ludzi 25+ są świetne. Poza tym też lubię lush ale do kremów nie jestem przekonana. Wole ich bomby, szampony i galaretki to mycia. Maseczki tez są ok. Aha i kremy i żele do mycia soap and glory używamy od kilku lat. Duże butle, dobre składniki i myją dobrze, nawilzaja i świetnie pachną. Superdrug ma dobre kosmetyki ze swojej własnej firmy (podstawowe żele do mycia twarzy na przykład) i nie testują na zwierzętach :)

Gość Mala Little Flower
Ja z kolei uwielbiam róż z natural collection. Szczególnie ten w odcieniu brzoskwioniowym. Cena jest baaaardzo przekonująca, bo...niecałe 2 funty! :) Zapraszam do siebie, bardzo często o nim wspominam i używam w praktycznie każdym makijażu :) https://www.youtube.com/channel/UCNSqYrLI2PEyd5u3PoAkUhw

Gość gość
Ja z UK jakoś nie miałam żadnych kosmetyków, które by mnie na tyle powaliły na ziemię, żeby się nimi tak zachwycać. Dużo bardziej spodobały mi się łotewskie kosmetyki organiczne z Kivvi, znalazłam na witalnie com pl ostatnio takie i są po prostu super, naprawde kompletnie co innego, niż na co dzien mamy w Polsce, można zamawiać przez internet.