Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam sie was

Jak zrozumielibyscie takiego smsa?

Polecane posty

Gość zapytam sie was

"widzisz bardzo wazny jestes dla mnie i zalezy mi na tobie. zrob z tym co chcesz, ale mnie zmeczyla ta sytuacja i nie chce ci sie niepotrzebnie narzucac. za pozno to zrozumialam..." ?

Gość zapytam sie was
co nie tak?

Ona chce żebyś mówił że ją bardzo kochasz i zrozumiałeś ile dla ciebie znaczy, a sama będzie się fochać i dąsać. Jak wytrwale zniesiesz jej humory to do ciebie wróci, czy co tam.

Gość zapytam sie was
a nie jak zachete aby cos zrobic?

Gość dfghj
to znaczy ze zalezy jej na tobie, chcialaby byc z toba ale widzi ze ty nie z nia, nie okazujesz jej ze tobie na niej zalezy?? wiec ona ma tego dosc, jest zmeczona i nie ma zamiaru za toba latac, pozno zorzumiala ze tak jest

Sami ma chyba racje... wygląda to na to, że ona juz chce odpuścić, lub chce w taki sposób Cie zmotywować żebyś się bardziej postarał...

A jeśli nie jesteście razem to znaczy "Kocham cie do kurwy nedzy nie widzisz? Zrob cos z tym no! Najlepiej kup mi kwiatki i powiedz jaka jestem piękna i wyjątkowa. Mam już dość dawania ci sygnałów bo czuję że się tym poniżam''

czytanie ze zrozumieniem kuleje co? uwielbiam topki z serii: "co on(a) chciał(a) przez to powiedzieć" nuuuda :-O

Gość zapytam sie was
moze wyjasnie o co chodzi, osoba ktora to napisala kiedys bardzo mi sie podobala, potem spotykala sie z moim kolega. nastepnie probowala odnowic kontakt ze mna, zlewalem jakbym nie znal

Jakby go sobie odpuściła, to nie pisałaby czegoś takiego. Jasne, że chce go zmotywować. To tak jak z oświadczaniem w kłótni, że się wychodzi, zeby druga strona chwyciła cię za rękę i zatrzymała... Ostatnia, nieco desperacka próba zwrócenia uwagi.

Ludzie ona czeka na eskę w stylu ''ja Cie lubie spotkajmy sie itd'' ,albo na ciszę,Postawiła wszystko na jedną kartę . A On pyta o co chodzi:O

Gość dfghj
oj ciemniak z ciebie, w takim razie zapros ja na randke lub cos bo ona mysli ze masz ja w dupsku

No co Wy męskie ego zostało urazone:P wiec to nie takie proste dla facetów wybrała innego a to nie do wybaczenia przecież.:O

Gość zapytam sie was
tu sie rozchodzi o honor, a sms pozostal bez odpowiedzi

dupa nie honor, jak by mi zależało to bym takich głupot nie wypisywał tylko sie kurde postarał!!

Gość a Ty czego chcesz
czcesz być z nią czy masz ją gdzieś?

Gość fgggggggggg
była tu kiedys na forum taka laska co miala taki problem ze dwoch facetow i sie jej zmienilo i chciala pierwszego, szkoda ze jej nie ma ona by wiedziala napewno co sms dokładnie znaczy :P

Gość dfghj
co za pajac z autora

Gość zapytam sie was
ona na poczatku miala mnie w dupie, zasluzyla sobie. czasmi jej nienawidze a jak widze to zapominam o tym, dlatego jej unikam

Gość zuuuzzzzzaaaa
no juz ci napisali o co chodzi a ty miej troche kultury i odpisz jesli nie chcesz jej znac to jej to napisz a nie zostawiaj smsa bez odpowiedzi ...faceci sa niemozliwi...jak dzieci

Skoro piszesz, że "sobie zasłuzyła" to chłopie co Ty chcesz zrobić?? Pobawić sie jej kosztem i zemścić sie za to że w dupie cie miała?? Odpuśc sobie lepiej bo szkoda Waszego czasu.

to ja może przetłumaczę: \"widzisz\" = posłuchaj mnie wreszcie, powiem ci coś szczerze \"bardzo wazny jestes dla mnie i zalezy mi na tobie\" = szaleje za tobą po prostu \"zrób z tym co chcesz\" - jesli i Tobie na mnie zależy to rusz dupę i zrób coś do cholery, pokaż mi, że warto się dla ciebie starać, wierzyć, że coś może między nami być. Jeśli nie - daj mi jakiś jasny znak, że nic z tego nie będzie \"ale mnie zmęczyła ta sytuacja\" = mam już dość czekania naiwnie na jakiś znak \"i nie chcę ci sie niepotrzebnie narzucać\" = czuje się jak idiotka walcząc o cos, czego w ogole moge nie dostac, nie wiem czy w ogole moje starania sa warte zachodu, olewasz mnie gościu a to mnie rani, jesli jestem dla ciebie wrzodem na dupie to mi to powiedz \"za późno to zrozumiałam\" = chyba już straciłam wiarę w to, że kiedyś zwrócisz na mnie uwagę, chociaż wciąż się łudzę. Zrób jakis krok, powiedz tak albo nie, przynajmniej będe wiedzieć na cyzm stoję, bo ta sytuacja mnie wykańcza

Zalezy jej na Tobie. Póxno to zrozumiała, ale zrouzumiała. Więc odnowiła z Tobą kontakt, zaczęła o Ciebie zabiegać. Teraz wyznała Ci swoje uczucie - zrobisz ta ib\nfirmacja co zechcesz. Ale ona nie będzie już więcej nie będzie o Ciebie zabiegała. Teraz to od Cibie zalezy jak dalej potoczy sie Wasza relacja. Wbrew pozorom nie jest to zawsze zwrócenie uwagi na siebie. To czasem ostateczne zamkniecie relacji. Zrobiło sie co mogło. Koniec. Zeby móc pójsc dalej.

Gość zuuuzzzzzaaaa
sękata to najlepiej wyjasnila

Oczywiście ze super wyjaśniła ale co z tego? ona mysli ze On ją ma w dupie bo nie odpisał,a On nie ma jej gdzieś tylko to sprawa honoru:O

Gość zapytam sie was
nie odp. wczoraj wiec dzis juz za pozno