Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona09

Mama, chłopak i masa problemów...

Polecane posty

Gość Zagubiona09

cześć, mam 19 lat jestem z kolesiem juz ponad lekko rok. Chce wyjechac teraz na ferie zimowe z chlopakiem.. Ale.. mama truje jak zwykle.. "jestes w klasie maturalnej, powinnas sie uczyc skupic na nauce. I co wy bedziecie tam w nocy robić" i taakie teksty caly czas. Rozmawialam o zaufaniu "ależ ja Ci ufaaam" Nie mam pojecia co zrobic.. Przekonac ją, olac to co mowi i robic swoje..spelniac marzenia i plany.. czy powinnam odpuścic sobie wyjazd.. Prosze pomożcie. Dodam jeszcze ze raz puścila mnie na wyjazd w wakacje na 3 dni. Ooo.. ile wtedy pzred wyjazdem i po wyjeżdzie sie nasluchalam..

Gość dfghj
wez sie do nauki

ja bym jechala :) mialam 17 lat jak poznalam swojego obecnego narzeczonego i tez mama mi trula i gadala. powiedz krotko "mi tez potrzebny relax mimo ze to klasa maturalna, do matury sie przygotowuje rzetelnie i codziennie poza tym mozesz mi zaufac i byc pewna bo jestem odpowiedzialna i nic niemadrego na wyjezdzie sie nie stanie". rzecz jasna nie daj jej powodu do narzekania-ucz sie, badz mila. i nie zawiedz jje bo potem bedziesz sluchac cale zycie "gdybys sie wiecej uczyla a nie szlajala":D pozdro!