Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goplaniskowa

Czy ktos planuje dzieci za 2 lata?

Polecane posty

Gość Goplaniskowa

Czy to ja tylko tutaj mam takie dalekie sprecyzowane plany? Mam 25 lat i czuje ze jeszcze ze 2 lata i bedzie OK, poki co wszyscy sie na mnie uwzieli i wypytuja, a ja na razie sama nie wiem... w sumie nic by nam nie przeszkadzalo starac sie juz, w koncu jak to mnie strasza pozniej moze byc juz za pozno... Skad wiedzialyscie ze to wlasnie ten okres w waszym zyciu? Ja sie ciagle waham...

Gość Goplaniskowa
up

Gość klejnocik..
Uwazaj, bo zaraz ci napisza, ze za 2 lata bedziesz za stara na ciaze:D

Gość babay
ja planuje juz teraz .a czemu ty niby za dwa lata czemu nie teraz?czy cos stoi na drodze??

Gość Goplaniskowa
Nie wiem czy jestem wystarczajaco psychicznie dojrzala, poza tym strasznie boje sie porodu...

Gość klejnocik..
Dziewczyno, masz DOPIERO 25 lat, matka bedziesz cale zycie, pozyj sobie jeszcze dla siebie, nie wierze, ze w zyciu zostalo ci juz tylko macierzynstwo.

Gość eeeeeeewe
tez mam 25 lat, ale planuje ciąże jak naszybciej;) wydawalo mi się ze skoro jestem zdrowa, i mojemu męzowi nic nie dolega nie będe miala zadnych problemow, jakzesz się zdziwilam..mam nadzieje ze w ciągu tych 2 lat uda mi się zajsc w ciąze, w co szczerze wątpie zdazy sie to w sposob naturalny, takze nie czekaj za dlugo, albo przynajmniej porob sobie podstawowe badania i męza plemniczki, bedziesz wiedziala co cie czeka.;)

Gość Goplaniskowa
Dzieki, chyba na takie slowa czekalam :) Po prostu czulam sie strasznie uciemiezona przez presje otoczenia (dzieciaci znajomi, tesciowie, maz) czulam sie wyrodna kobieta poniewaz z czystego egoizmu nie chce jeszcze miec dzieci...