Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona..

jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość zaskoczona..

Witam was kochane :) mam nadzieje ze udzielicie mi odpowiedzi otoz moje cykle trwaja 24 dni, zawsze 11 dc mam skok temperatury oczywiscie wczesniej pojawia sie u mnie sluz płodny.. w tym cyklu tak nie ma.. jest to moj 12 dc temperatura nie podskoczyła, nie mam plodnego sluzu, jest tylko taki biały na dodatek od 4 dni bola mnie piersi.. sutki mnie swedza i sa takie nabrzmiałe Co prawda mialam okres ktory trwał 2 dni w sumie to raczej były plamienia.. do polowy pierwszego dnia wlasciwie mialam kilka kropel krwi w polowie tego pierwszego dnia do polowy drugiego okres powiedzmy ze sie rozkrecił ale szybko sie skonczył.. dostalam okres 3go a 5 pod koniec juz mialam koniec @ trwa u mnie ok 5-7 dni i jest obfita ta była dziwna 3 dni przed okresem zauwazylam u siebie plodny sluz ( troche dziwne ale coz.. ) i wlasnie w tym dniu kochalam sie z chłopakiem do konca.. piersi bola mnie owszem ale zawsze po skoku temperatury.. po owulacji dokladniej.. a ja nie mialam w tym miesiacu jeszcze owulki od tamtego dnia mineło jakies 15-16 dni.. myslicie ze moglam zajsc w ciaze tamtego wieczora?

Gość zaskoczona..
stwierdzilam ze jeszcze poczekam kilka dni

Gość zaskoczona..
ok test testem.. pytam czy to jest mozliwe? szczerze mowiac bylaby to dla mnie wielka niespodzianka.. jeszcze sie z czyms takim nie spotkałam

Gość czy ja wiem
widać, że mierzyć tempke, więc jeśli poprzedni "okres" nie byłby typową @ (tylko plamieniem w ciąży) to temperatura powinna utrzymać się chyba na wyższym poziomie a skoro spadła do normalnego poziomu typowego w pierwszej fazie cyklu to może poprostu owulka Ci się przesunęła ja tak miałąm w poprzednim cyklu

Gość zaskoczona..
czy ja wiem czy to były bruntne plamienia? moze na poczwstku pozniej krew była normlana znaczy sie moze mniej ciemna niz zwykle.. pozniej znowu plamienia i na tym sie skonczyło pomyslalam sobie aa tam przeciez czasem sie tak zdaza ze sie ma tak krotki okres.. ale od kilku dni mnie to zastanawia wlasciwie od tego momentu kiedy mnie piersi zaczeły bolec mimo braku owulacji

wlasnie, zaskoczona, zmierz sobie tempke w pochwie, Jak bedzie okolo 37 to mozesz sobie gratulowac...(choc tez nie na 100%)

Gość zaskoczona..
nie no temperatura jest niska w dniu okresu była dosyc dziwna.. czasem mierze temperature 3 krotnie ( np jak sie obudze o 4 w nocy to sobie zmierze, o 8 standardowo i o 11 czasem tez ) nie wstaje wtedy z łozka oczywiscie i nigdy nie zdazyło mi sie zeby temperatura z 4 tej 8smej i 11 była rozna, zawsze taka sama.. jak o 4 tej mialam 36,8 np to i o 8 i 11 była taka teraz wygladało to troche inaczej najpierw 37,2 pozniej nagle 36,3 a jeszcze pozniej 36,7

Gość zaskoczona..
ten cykl jest strasznie pokrecony

nie ma sie co zastanawiac zrob test z rana i tyle;) i czekamy na wiadomosc;)

Gość zaskoczona..
nie to nie mozliwe.. bo teraz od kilku dni utrzymuje sie ta niska temperatura 36,3 od dostania tego dziwnego okesu temperatury nie mierzylam z jakies 6 dni czego teraz zaluje..

Gość zaskoczona..
poczekam jeszcze z kilka dni :) moze płodny sie pojawi albo temperatura podskoczy :) jezeli nie, nie bede miala innego wyjscia i zrobie test :)

Gość czy ja wiem
wg mnie przesunęła Ci się owulka bo nie możliwe żebyś tak niską tempke miała i była w ciąży, chyba że w pierwszej fazie cyklu masz zwyczajowo jeszcze niższą niż obecnie

Gość zaskoczona..
no tak.. ale jak wytłumaczyc to ze mnie od kilku dni piersi bola.. sutki swedza i sa nabrzmiałe.. tez tak sobie to tłumaczyłam

Gość zaskoczona..
czasem zdaza sie tak ze podwyzszona temperatura utrzymuje sie przez jakies 3 tygodnie a pozniej spada.. ale za duzo powiedziec nie moge bo w czasie tego felernego okresu jak i po tempki nie mierzylam.. a mogla byc wysoka..

Gość zaskoczona..
kłade sie spac, dobranoc wszystkim :) mam nadzieje ze jeszcze cos tutaj naskrobiecie

Gość zaskoczona..
za kilka dni wybieram sie do ginekologa, bo ten cykl ani troche mi sie nie podoba.. ta temperatura jest jakas nijaka mierzylam ja od 6dc i wyglada to tak : 6dc : 36,3 7dc: 36,3 8dc: 36,3 9dc: 36,3 10dc:36,3 11dc: 36,4 12dc: 36,4 13dc: 36,4 14dc:36,9 15dc: 36,4 16dc: 36,9 17dc: 36,65 18dc: 36,5 ( plamienia brazowe.. ale sluz za to biały i jest go dosyc sporo) jeszcze nigdy nie mialam tak powalonej temperatury a mierze ja juz od ponad roku w zasadzie mozna powiedziec ze to juz 2gi rok leci..

Gość tak jestes i to w bliznaiczej
a co to my wrozki, zeby ci odpowiedziec :O

Gość zaskoczona..
nie, ale chce znac wasze opinie.. bo moze akurat ktoras bedzie troche wiecej wiedziala

Gość zaskoczona..
ehh chyba nie moge tutaj na nikogo liczyc :(