Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza luzaczka

obladałam program

Polecane posty

Gość koza luzaczka

kobieta na zakręcie >Kobieta ,która znosiła przemoc i dyktaturę męża oprawcy .Katował ją i dzieci .Niepojęte skad takie bydlaki się biorą na tym świecie !!!

Gość jkkkkkkkkk
u mnie w domu kobieta prała meża. Jako facet nigdy jej nie oddał... przemoc zdarza sie po obu stronach. Z tym ze kobiete uzna sie w tym wypadku za biedna ofiare, a na faceta będą patrzeć jak na nieudacznika, bo jk moze go kobieta pobić

Gość skad sie biora takie bydlaki
to raz a skad sie biora takie kobiety, ktore to znosza? i to juz pomijam je same, ale kaza znosic to dzieciom? ja mowie, tylko pierwsze uderzenie, bicie usprawiedliwia kobiete, i jest sygnalem dla tego, ze zdarzy sie kolejne, ze powinna sie ratowac kazde kolejne lanie to juz jest wynikiem przyzwolenia na to...niestety

Gość jkkkkkkkkk
*bloku

Gość koza luzaczka
No to wsadżmy tak ze 40 % facetow do paki .........wtedy naprawdę bedzie dopiero wybór w panach - bo już nie ma prawie wyboru -karierowicze ,pracoholicy , ujawnieni geye , lowelasy a gdzie ten normalny rodzinny facet ?w bajkach?

Gość tak jak Cie slucham to
stwierdzam autorko tematu, ze jestes jakas kobietka z mega kompleksami niezle usprawiedliwienia, ten be, ten fe, ten nie taki a moze trzeba spojrzec na siebie i sie zastanwoic???

Gość koza luzaczka
a kto nie ma kompleksów ? tylko pozerzy >człowiek jest i bedzie niedoskonały - pewnych błędów nie da się naprawić bo czas to nie szufalda ,ze można w te i we wte

Gość oczywiscie ale wiesz o co
mi chodzilo>? ja nie uwazam sie za doskonala, bo i taka nie jestem, ale akcpetuje siebie i jest mi ze soba dobrze:] i nie jecze, ze kazdy facet jest be, ksiecia to tylko w bajce znajdziesz...jak sama napisalas, nikt nie jest doskonaly, wiec co jeczysz,z e ten pracoholik, ten taki a ten nie wiem co??? przeczysz sama sobie

Gość koza luzaczka
dzięki ,zę chociaż ty mnie rozumiesz -jęczenie to taka przypadłość kobieca jak okres ......czasem musi być:)