Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z Rynair

problem z Rynair -ktos wie co mam zrobic wtej sytuacji?????

Polecane posty

Gość problem z Rynair

Zabukowalam bilety i dostalam potwierdzenie na imeil , weszlam tez na ich strone online i sprawdzilam rezerwacje wszystko ok ,ale ciagle czekam na wziecie moich pieniedzy z konta , bo ciagle tam sa. Jak bukowalam bilety calosc kosztowala 118 , nagle wyskoczyla kwota 138 , na koncie mialam 136... wiem bedziecie sie smiac ale ja mam chyba problem.Na dodatek moj angielski jest nie zbyt doskonaly i sie nie dogadam na telefon po angielski . ktos wie co mam zrobic wtej sytuacji????? ps oczywiscie szybko wpalcilam dodatkowa 100 na moje konto;))

Nie martw sie. Twoje konto zostanie wyczyszczone w ciagu paru dni. Pieniadze od razu z konta nie znikaja. Moga zniknac dopiero na drugi dzien albo za 2 dni. Cena biletu byla £116 powiadasz... Notak, widocznie przeoczylas cos, skoro cena poszla w gore po paru kliknieciach i potwierdzeniach. Moglas cos przeoczyc, a raczej na pewno to zrobilas. Moze byla zaznaczona opcja ubezpieczenia, a Ty tego nie odznaczylas. A moze to bylo pierszenstwo wejscia na poklad i tez nie odznaczylas. Zawsze musisz uwaznie wszystko czytac. Powodzenia i szczesliwego lotu!

Gość to ja na dokładkę
powinnas jak najszybciej wpłacic gotowke na konto zebys nie miała debetu bo za to płaci sie kare chyba ze ma umowe na debet na koncie Tak jak poprzedniczka pisała - kasa zejdzie w ciągu kilku dni A że cena wyjsciowa jest inna od koncowej - normalka niestety

Gość problem z Rynair
Dziekuje za odzew . na koncie jest zaznaczone ze pieniadze sa pobrane , a jednak nie sa .. no i sie martwie, a bukowalam w poniedzialek.

Nie ma sie czego martwic. Poczekaj do piatku. :) Nie dramatyzuj. Ryanair pobieze kase w odpowiednim momencie. Pieniadze sa teraz gdzies po srodku, miedzy Twoim bankiem a firma Ryanair.

Gość problem z Rynair
ja sie obawiam ze w momencie rejestracji mialam 6 funtow za malo na koncie.

Gość problem z Rynair
ale te 6 funtow dalej jest nie zaplacone

Gość problem z Rynai
4 dzien pieniadze nie sciagniete z konta ,tylko odchaczona platnosc ,oraz pozostale 6 funtow dalej nie zaplacone. moze ktos mi pomoc. ma ktos numer na polska infolinie tych lini.

ja mialam bradzo podobny problem, brakowalo ponad 2 funty i zeby bylo smieszniej zdazylam wrocic z Polski i dalej rynair nie pobral kasy(byla tylko na pare dni) , a moj lot odbyl sie bez klopotu a bank dolozyl te dwa funty i odciagnal sobie przy nastepnej wplacie. Skoro masz numer rezerwacji wszytko jest w porzadku,nie martw sie

Gość problem z Rynai
kokoszka,bardzo ci dziekuje;)) a ty gdzies dzwonilas przed wylotem ,? zeby to wyjasnic?

niepo prostu jak dostajesz rezerwacje to juz klamka zapadla , nawet gdybys wyciagnela pieniadze od razu z konta , i nie mialabys juz na zaplacenie, rezerwacja to rezerwacja. naprawde nie obawiaj sie , , mozesz sprawdziac na lotnisku np w gdansku tam jest oddzial rynair , (znajdz w necie numer) ale nie martw sie Gorzej moze byc z twoim bankiem nie wiem ile ci na liczy kary za brak gotowki , ale jezeli masz stale wplywy na konto to pewnie nawet tego nie odczujesz

Gość weronisiax
Mi mimo iz zabukowalam bilet pieniazkow z jakiegos powodu z konta nie wzieli-mieli problem z karta visa-czesto maja problemy z kartami z tego co sie dowiedzialam pozniej....Zadzwonilam wiec na lotnisko-i bileciki byly mimo wszystko zabukowane a zaplacilam gotowka przed odlotem:)

Gość problem z Rynai
Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc w sprawie mojej glupoty;)) a bilety byly smieszno tanie 2 osoby dorosle i dziecko.-138funtow

Gość problem z Rynair
dzisiaj sciagnal rynail pieniadze ,nawet debetu nie mam ...co jest totainie dziwne bo wyglada ze rynail zasponsorowal mi 6 funtow;)) ale w koncu mam pewnosc i lece p 3 latach nieobecnosci w Polsce;)) pozdrawiam wszystkich i dziekuje.

Gość wow 3 layta mieszkasz zagranic
a i nawet nie masz 138 funtow zeby zaoalcic za bilet?

Gość problem z Rynair
mam 2 konta ....baranie...

Gość problem z Rynair
wow ...nie 3 lata a 5 ....baranie

Gość baran to ty jestes
mieszkasz za granica, kupujesz bilety i po angielsku nie mozesz sie porozumiec zeby wyjasnic kwestie zaplaty :D

Gość wow 3 lata mieszkasz zagranica
no dokladnie jak powyzej napisane.... i co z tego ze masz 2 konta? oewnie na drugim nic nie masz skoro nie moglas nawet kilku funtow przetransferowa na konto z ktorego brali ci kase za bilet....

Gość ile jadu ma w sobie Polak .
O widze ze moj topik sie rozwja Ha Ha Ha - ale dlaczego ja nic o tym nie wiem hm?i ile wiadomosci o mnie - bardzo interesujace. A pzedewszystkim ila serdecznosci w wypowiedziach Rodakow az tchu brakuje ,chyba zapomnialam ile jadu ma w sobie Polak .

Gość tlumoku
ja tez mam dwa konta bo to drugie specjelnie to placenia za samoloty przez net - zeby mi nie pobierali oplaty za placenie karta debetowa. przesylam na nie pieniadze kiedy potrzebuje - wiec sie nie madruj ze jak jej zabraklo kilku fintow na koncie to pewnie nie ma za co co polski poleciec. Ty pewnie siedzisz w kraju z zebami w scianie....

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin