Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie Was

Dam rade przygotowac sie do egzaminow?

Polecane posty

Gość lubie Was

Mam dwa egzaminy do zaliczenia, jeden we wtorek (ale nie za tydzien tylko dwa) a drugi w srode (tez nie w ta nastepna tylko za dwa tygodnie).Czyli na jeden mam jeszcze 12 dni na drugi 13. Z pierwszego jestem przygotowana na 40% z drugiego na 20%. Jak myslicie,dam rade? A moze lepiej zryzgnowac z drugiego i skupic sie tylko na jednym? Dajcie mi dobra rade albo kopa na droge;) Dodam,ze od wczoraj siedze po 8 godzin przy ksiazkach i ostro wkuwam. Jak trzymam tempo to moze sie uda.Ale cholera,potrzebuje jakiegos dobrego slowa :)

Gość zmien juz plytke t
ale pieprzysz o ile to nie prowo...:O

Gość meheret
napisz oba. będziesz mieć sesje z głowy i wolne ferie ;)

Gość jasne ze tak
ja mam dwa egzaminy w piątek a za 10 dni obronę pracy licencjackiej.dasz rade.:)

Gość Problem roku 2009
Kpisz czy o droge pytasz?? Kobietoooo bez paniki

Gość lubie Was
no wlasnie jeden to prawo...:/ ale to wlasnie z prawa jestem przygotowana na 40% drugi to mikro- i makro ekonomia,ale to wydaje mi sie mimo wszystko latwiejsze. tylko ze na oba potrzebuje 60% poprawnych odpowiedzi zeby zaliczyc

Gość Problem roku 2009
Jesli prawo, mikra i makro to spokojnie dasz rade. Prawo musisz po porstu wykuc. a jesli o mikre i makro chodzi to sa to raczej proste przedmioty jesli sie je dobrze zrozumie:)

Gość lubie Was
hehe,no a jak jeszcze dodam ze to w jezyku angielskim mam? ale sie cykam

Najważniejsze żebyś przeznaczyła na to dziennie jakiś czas Jeżeli będziesz się uczyć to będziesz spokojniejsza bo będziesz miała świadomość wykonania pracy

ja w przyszlym tygodniu mam 4 egzaminy i kolo...a ty mi pierdzielisz tutaj cos takiego...;/

Gość lubie Was
ok,dzieki za rady i pare milych slow. ide dalej wkuwac,bo dostaje juz nerwicy,tak zawsze odkladam wszystko na ostatnia chwile a potem telepie sie z newow papa,buziaki sto dwa

Gość To dopiero będzie cud
Ja mam 100 dni na opanowanie angielskiego- poziom podstawowy i materialu na mature z j. polskiego i biologii, do tego musze zaliczyc za kilka dni caly semestr z : wos, historii, polskiego, angielskiego, matmy i informatyki i musze dac rady inaczej powtarzanie roku!!!