Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40-dziestka

Czy pasują?

Polecane posty

Gość 40-dziestka

Witam. Mam takie pytanie, tylko proszę nie śmiejcie się ze mnie... Wzięłam się ostatnio za porządki i wyrzuciłam większość swoich ubrań z różnych przyczyn nie pasujących, a ponieważ nie znoszę chodzić po sklepach zaczęłam przeglądać Allegro w celu skomponowania jakiejś garderoby bez latania po sklepach i trafiłam na zestawy ubrań. Zastanawiam się czy wy kupujecie w taki sposób ubrania, tzn w kompletach 10sztuk i więcej?Czy rzeczy pasują? I jeszcze jedno spodobał mi się jeden zestaw, ale zastanawiam się czy te bluzki pasują kobiecie po 40 czy nie bardzo? http://www.allegro.pl/item528735413_megapaka_firmowek_18szt_rozm_42_44_bcm.html Pozdrawiam

Gość moim skomnym zdaniem
te ciuchy wyglądają jak mocno zużyte i przzechodzone. nie kupiłabym tego

Nie kupuję ciuchów w ten sposób, bo można się rozczarować, wolę już lumpeksy, tam przynajmniej mogę dotknąć czy przymierzyć daną rzecz, no i nie płace za wysyłkę. Te ciuchy mogą być chociaż nie zachwycają, ale każdy ma inny gust, więc jak Ci się podobają to kup.

Gość kasia2020
Większość jest nie ciekawa, ale możesz przejść się do paru lumpeksów i w ciągu 2 tygodni jak ci się uda to możesz odmienić całą szafę w bardzo fajne ciuszki.

Gość wg mnie są ok
trochę nudne te bluzeczki ale ogólnie ok... myślę, że lumpeksy naprawdę będą ciekawszym rozwiązaniem. Zestawów nie kupuję, za duże ryzyko, że rozmiar nie podpasuje ale często kupuję na allegro używane ciuchy, nie jestem obrzydliwa ;)

Gość paulinkaaaaaa
Moim Zdanem lepiej sie wysislic i pojsc do najbliszego sklepu z ciuchami .Poniewaz niekiedy na allegro sa ciuchy noszone przez kogos a pisza tam ze sa nowee;/// a w sklepie masz pewnosc ze nikt nieosił. *moze bys traszniedorogie niz w sklepie *mozesz zostac oszukanaa