Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UMYH

DO ŻONATYCH PANÓW

Polecane posty

Gość UMYH

Jestem kobietą:))))po....no powiedzmy wielu latach małżeństwa(WIELU) Powiem Ci wczoraj było:)))naprawdę NIEŹLE:))) Trochę żartuję,choć wczoraj naprawdę było:))) no,a teraz serio.Kocham się z moim mężem...tylko z nim i nie mogę powiedzieć,że coś przeminęło.Przez lata rozwijamy bliskość,także w seksie.Prawda...bywają różne okresy.To normalne.Mimo to,jest nam razem dobrze.Zawsze bardzo się staramy.Mam na myśli atrakcyjność i aktywność w łóżku. A tak ode mnie:)))nadal mi smakuje mój mężczyzna:)))

Gość ***hehe
a mój mi smakował do czasu :( faceci fantastycznie nieszcza to co kobieta pielęgnuje :P Nie wierze w miłosc :O dla mnie to strata czasu i zdrowia :P

Gość UMYH
A próbowałaś anala? Scatu, pissingu, vomitu? Wydaje mi sie że jesteś ograniczona :-P

Gość bozie
umych wytlumacz mi co to jest?

Gość hjbcdbjdlcdkjgbcl.
ja próbowałam tylko miłości a żadnych perwersji nie stosuję, no ale pewnie zbyt nowoczesna jestem

Gość sowa bbiała
ja też nie stosuję żadnych perwersji w swoim małżeństwie i stosować nie będę (zadnych analów, oralów i innych wyuzdanych spraw), też jestem zbyt nowoczesna więc stosuję tylko miłość czułość bliskość, delikatny, godny seks małżeński bez jakichkolwiek wynaturzeń, a mąż też zadowolony bo też nie brakuje mu nowoczesności i wysublimowanej błękitnej krwi

Gość żonaty_
Sorki za pytanie, ale co to jest vomit?

Gość zapewne
to wymiotowanie na partnera (z ang.vomiting - wymiotowanie). O matko.....

Gość rdgbrdg