chance 0 Napisano Styczeń 15, 2009 szukam dobrego dentysty w Warszawie, ale takiego naprawdę super co nie wyrywa zębów i super leczy zęby.Błagam pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 15, 2009 nikt nie ma dobrego dentysty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 15, 2009 nikt nie ma dobrego dentysty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojącagienia Napisano Listopad 10, 2009 ja znam dobry gabinet.Są na ochocie, mają tam dobry sprzęt i dobrych lekarzy.Ja chodzę do dr Karolak i jest super. Leczy a nie wyrywa. I co najważniejsze ZERO STRACHU !!!!!!!tel do nich 22 823 20 40,stronka to www.develio.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waluana Napisano Kwiecień 1, 2012 Od lat chodze do Demeter na Białsotockiej, tam mają zawsze dobrych dentystów i rozsądnie to cenowo wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darra Napisano Maj 11, 2019 moim zdaniem dobrych specjalistów to można znaleźć w Centrum Demed. leczenie jest bezbolesne, miła atmosfera i nowoczesny sprzęt. także ja jestem zadowolona z ich opieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werka Napisano Maj 12, 2019 U mnie cała rodzina korzysta z opieki stomatologicznej w Eurodental. Oferują fachową opiekę i nowoczesny sprzęt. Stomatolodzy mają fajne podejście do małych pacjentów więc dzieci chodzę tam bez płaczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jumis Napisano Wrzesień 30, 2019 w centrum demed - jak najbardziej dobrze i porządnie można wyleczyć zęby! ja jestem mega zadowolona z tego że tam trafiłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mesk 0 Napisano Listopad 21, 2020 potwierdzam - sama tam chodzę od ponad roku i doskonale leczą zęby! dokładnie i bezboleśnie! no i jaka miła atmosfera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Listopad 21, 2020 Ja chodzę do stomatologów z Lux Med I jestem zadowolona. Świetnie leczą zęby, mają nowoczesny sprzęt i szybkie terminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aksama 0 Napisano Styczeń 25, 2021 tez lubię Centrum Demed - leczą dokładnie i dobrze. Panuje tam luzna atmosfera dzięki czemu człowiek sie nie stresuje!na prawdę fajne to jest miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janka88 0 Napisano Kwiecień 28, 2021 Centrum Demed to najlepszy wybór, z całą rodziną się tam leczymy i bardzo sobie chwalimy, nawet dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ja chodzę do stomatologów z Eurodental i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ama33 0 Napisano Maj 25, 2021 My całą rodziną korzystamy z opieki stomatologicznej w ramach pakietu Komfort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Ja polecam gabinety Lux Med. Chodzę do nich od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danoska258 0 Napisano Wrzesień 23, 2021 Jestem zadowolona z Centrum Demed na Woli. Mają bardzo dobre ceny i bardzo dobrze leczą zęby. Zawsze można liczyć na pomoc nawet w najbardziej awaryjnych sytuacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach