Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffw4

Sisotra mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość ffw4

Sisotra mojej dziewczyny ma na mnie ochotę , wiem to ładna z niej laska i czasami samemu mi staje a do głowy przychodzą głupie myśli. Sam nie wiem co zrobić z tym fantem bo sama mnie prowokuje, ale ja nie chcę zdradzać moejej kobiety i to z jej siostrą do tego. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację?

Gość ffw4
Dodam, że jej brat jest równie apetyczny a ostatnio nękają mnie sny erotyczne z jej ojcem w roli głównej. Czy to jest normalne???

Gość ffw4
Ostatnio też patrzę pożądliwie na odbyt ich podwórkowego psa Azora. Pomocy! Czy ja jestem zboczony?

Gość ffw4
raz wynosiłem jedzenie psu, kleknąłem aby wsypać mu do miski a wtedy azor mnie zaatakował i wsuną mi głęboko w odbyt swojego psiego dzyndzla. rozkosz była niesamowita na szczęście nikt tego nie widział pomocy czy jestem zboczony

Gość all 25
ffw4 (oryginalny)- mozesz powiedziec swojej dziewczynie o wszystkim, czyli, ze jej siostra Ciebie prowkuje. jesli jej ufasz i wiesz, jak moze zareagowac. jesli uwazasz, ze bardziej uwierzy siostrze niz Tobie, nic nie mow, sprobuj unikac jej siostry, a tak w gole, to 'pwowokowac' to roznie jest rozumiane, np usmiechanie sie, to jeszcze nie prowokacja moze zle odbierasz jej siostre i to Ty kusisz los, bo nie jestes pewien, czy dziewczyna z ktora jestes to ta wlasciwa

Gość limek
sprawa jest prosta musisz posunac siore i tak zostanie w rodzinie,chlopie nie przejmuj sie niczym i niczego nie zaluj bedziesz stary to bedziesz mial prostate a poki stoi ci to pic,pierrdolic nie zalowac zadnej qurwie nie darowac!

Gość ffw4
ogólnie okazuje zazdrośc gdy się całuję z moją dziewczyną czy nawet przytulam. Gdy np czekam na dziewczynę u niej bo jeszcze nie wróciła a się umówilismy jej siostra zawsze jest w spodniczce i dosyc ciasnej bluzeczce zawsze ładnie pachnie perfumami . Usmiecha się tak jakoś i do tego niby to przypadkowo się ociera o mnie gdy przechodzi obok.

powiedz o tym swojej dziewczynie... ja miałam podobny przypadek. kuzyn mojego chłopaka sie do mnie dostawiał i zaraz rozwiazałam sprawe mowiac o tym mojemu facetowi. x] a nie powiem, przystojny kuzyn...

Gość to ja ruchnij
i będziesz miał spokój ;)

jak ja ruchniesz bedziesz skonczonym debilem..... po pierwsze nie bedziesz w tej rodzinie mogl zaznac spokoju ... nigdy a po drugie sklucisz na zawsze dwie sobie najblizsze osoby z ktorych jedna jest walnieta w mozg ale sobie z tego nie zdaje sprawy....... wybor nalezy do ciebie ale ja bym sie od siostry trzymal bardzo daleko.....

Gość ffw4
ochotę mam , nie powiem. Ale nie chcę zdradzic mojej, po za tym wiem ze to ryzykowne. Dziś śnił mi się taki sen naprzykład że weszłem do łazienki a one golusieńskie kąpały się w dużej wannie.Chwile potem sam się tam znalazłem nagi a moja pała stanęła mocno i twardo, obie to zauważyły a wtedy jej siostra wstała i spojrzawszy na moją dziewczynę i ujrzawszy skinienie mojej dziewczyny usiadłą na mnie "dosiadając mnie" i dalej mnie ujeżdząc. Sen skonczył sięgdy doszedłem.

prowokant pierwszej wody :D dziekuje za wyleczenie z dawania Tobie dobrych rad ;-)

Gość Damski Krawiec
Zerźnij siostrzyczkę jak sukę we wszystkie otwory w jakimś motelu tak do bólu szparki! Weź sobie jedną viagrę, by miała maraton do rana, a potem olej obie. W takiej porąbanej rodzince nie szukaj żony! Jak ich mama do ciebie zadzwoni, umów się z nią i też ją walnij ostro, mówiąc że chcesz sprawdzic po kim córeczki "to" mają.