Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mminka

SPODNIE xxL

Polecane posty

Gość mminka

dziewcyzny od zawsze mam problem z kupnem spodni. Mó rozmiar to 46. Jestem grubaskiem. Wiem muszę schudnać ale poki co musze w czyms chodzic. Gdzie moge kupic fajne spodnie w tym rozmiarze? Oki sa, ale brzydkie. Jak dla straszej kobiety. A ja mam 20 lat. Czasem na ulicy widzę grubsze dziewczyny, które maja naprawde fajne spodnie. Tylko gdzie takie spotkac? ehh mam juz dosyc. Moze przez internet? moze znacie jakies strony gdzie mozna ubrac sie modnie ale tez w duzym rozmiarze. Spodnie nie moga obciskac ud nie moga to byc rurki, bo jednak takie pogrubiaja. Lubie spodnie z opuszczonymi kieszeniami. One pomniejsaja tylek. Na szczescie jestem wysoka 180 i nie wygladam jak beczka. Ale bioderka i uda sa jednak zbyt ciezkie:) pomzoe ktos?

Gość a lumpeksy
ja noszę rozmiar 44 i kupuję spodnie tylko w lumpeksach, bo zawsze znajduję świetne spodnie za grosze, a na każdym kroku spotykam fajne spodnie również w większych rozmiarach i bardzo długie, tylko to też zależy czy nie jesteś do tych sklepów uprzedzona. Ewentualnie fajne spodnie spotykam też w C&A, tam mają długie spodnie i bardzo fajne fasony.

Gość to nie jest takie trudne
ok wiec neckerman-poszukaj w necie ich strony i przejzyj spodnie damskie-ja dzis znalazlam rewelacyjne-maja spooooro rozmiarow wrangler-tez online-tabela rozmiarow i szukaj dla siebie modelu podobnie lewis. powodzenia

Gość spodnie neckerman
to masakra. Dobrze wyglądają tylko na szczupłch osobach, a te fasony są tragiczne:O

Gość mminka
te wszystkie spodnie podkreslaja figurę. U mnie nie ma niestety co podkreslac, a jedynie maskować.

Gość --------m-------
ja tez kupuje spodnie w lumpeksach, ostatnio kupilam nowe swietne spodnie NEXT roz. 44 jeszcze z metkami za 14 zl, byly tez rewelacyjne D. Perkins tez z metka, ale niestety za duze na mnie :( (46/48)

Gość ja tam....
a gzdie mieszkasz? w galeriach handlowych w wiekszych miastach sa sklepy z takimi rozmiarami. Ja kupuje w krakowie w sklepie C&A , sa cuper ciuchy :)

Gość IN Style
Większe rozmiary i czasem fajne fasony zdarzają się w KappAhl. Do rozmiaru (chyba) 42: polecam Tatuum (42 jest trochę powiększone).

Gość mminka
Mieszkam w Radomiu. I właśnie raczej nie ma dobrych sklepow. Wiekszosc to rozm 40 góra. Spodnie z materiału opczywiscie znajdę, ale chodzi o dzinsy, bo i w tych najlepiej się czuję. Lumpeksy tutaj nie są zbyt dobrze wyposażone. Kiedyś buszowałam po nich szukając bryczesów na jazde konna. Może to dlatego, że radom. Moim zdaniem to miasto jest słabe pod każdym względem. Jedynym ratunkiem jest internet. Będę szukać. Jeśli macie do polecenia jakąś strone to dzięki. Teraz już nie zalezy mi na tanich spodniach. Mogę nawet 200 zł przeznaczyć byle były dobre. I nie przecierały się na udach od wewnątrz, bo to jest duży u mnie problem. Musi być gruby, zdrowy dzins, a nie cos dzinso podobne. Kupilam w centrum hinskim ostatnio 59 zł. Ehh 2 tyg noszenia i popekały w kroku. Załamka.

Gość ka jo je
sprobuj w Tesco moze. Ja mam dwie pary dzinsow Cherokiee (czy jak to sie pisze), rozmiary sa chyba do 48, rozne fasony i dobry gatunkowo dzins:)

Gość kasia2020
Gość większość z tych spodni...
do których linka zaprezentowała Kasia 2020 pogrubia, zwłaszcza 1 i ostatnie-typowe przykłady fasonu spodni, których nie powinny nosić osoby noszące większe rozmiary. Za to spodnie ze środkowego linka są bardzo ok-ciemne z prostymi nogawkami, takie spodnie wyglądają świetnie do butów na obcasach-optycznie wydłużą nogi.

Gość do necker...
spodnie przedstawione przez Ciebie po pierwsze mają okropne fasony, w których bez rewelacji wygląda nawet osoba szczupła,a poza tym autorka szuka spodni w rozmiarze 46,a tam rozmiarówka kończy się na 44.

Gość cozabzdura
i po co odgrzebałaś ten wątek sprzed czterech lat?, autorka pewnie zdążyła już wrócić do rozmiaru 38 :) Jak spamować to z głową, spamerze.

Gość gość
Doskonale znam ten problem. Większość sklepów oferuje bezkształtne worki, w których sylwetka plus size wcale nie wygląda dobrze. :( Przypadkiem trafiłam na bardzo fajną stronę z gotowymi stylizacjami dla puszystych: https://pasujemi.pl/stylizacje/plus-size Zobacz, myślę, że znajdziesz coś ciekawego także dla siebie. :) Pozdrawiam ciepło!

Gość ff4gg
Poszukiwania modnych ubrań nie zawsze są łatwe. Aby sprostać temu zadaniu, warto rozejrzeć się w miejscach takich, jak Ralph Lauren sklep www. Jest to dobry wybór. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość Maja
Dnia 15.01.2009 o 09:49, Gość mminka napisał:

dziewcyzny od zawsze mam problem z kupnem spodni. Mó rozmiar to 46. Jestem grubaskiem. Wiem muszę schudnać ale poki co musze w czyms chodzic. Gdzie moge kupic fajne spodnie w tym rozmiarze? Oki sa, ale brzydkie. Jak dla straszej kobiety. A ja mam 20 lat. Czasem na ulicy widzę grubsze dziewczyny, które maja naprawde fajne spodnie. Tylko gdzie takie spotkac? ehh mam juz dosyc. Moze przez internet? moze znacie jakies strony gdzie mozna ubrac sie modnie ale tez w duzym rozmiarze. Spodnie nie moga obciskac ud nie moga to byc rurki, bo jednak takie pogrubiaja. Lubie spodnie z opuszczonymi kieszeniami. One pomniejsaja tylek. Na szczescie jestem wysoka 180 i nie wygladam jak beczka. Ale bioderka i uda sa jednak zbyt ciezkie:) pomzoe ktos?

Fajne spodnie są w sklepie internetowym z odzieżą plus size https://xelka.sklep.pl . Jestem puszysta i znam twój problem. W tym sklepie kupiłam już kilka rzeczy. Między innymi rewelacyjne spodnie dla młodych typu haremki i baggy. Są mega wygodne, maskują masywne uda i biodra a do tego nie krępują w ogóle ruchów. No i cena 68,00zł(!!) Ogólnie w sklepie są rozmiary od 40 do 60 no i ciuszki i dla młodych i dla dojrzałych. I bez wychodzenia z domu. Wysyłka ekspresowa.