Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajjka

nie marzyłam tak o pierwszym pierwszym dziecku jak tera o drugim

Polecane posty

Gość bajjka

urodziłam 3 mies temu własciwie pogodziłam sie ze nie bedziemy miec dzieci nie robiłam tragedii z tego mała jest taka słodka i nie daje nam w dupe :D ;) tak bardzo bym chciała zeby miał rodzenstwo tylko o tym mysle jestem w szoku swoim podejsciem

Gość fajnieeeeeee
gratuluje :D

Gość bajjka
dziekuję

Gość fgnfjkglnfgjfnjk
mam tak samo,drugie dziecko stalo sie moja obsesja,zagladam do wozkow,gapie sie na male dzieci,a kiedys tylko mnie denerwowaly.....

Gość tylko przeważnie jest tak
że dzieci nie są jednakowe. Pierwsza córeczka to był aniołek w porównaniu do młodszej.

Gość kamerka internetowa
Jeny, Mam nadzieję, że to prawda. Bo syn tak dał nam w kość i taki z niego ciężko to wychowania indywidualista i rogata dusza, że mnie się drugiego w ogóle nie chciało... tak nam skutecznie obrzydził rodzicielstwo (choć go kocham nad życie to wychowanie go to nie przyjemność a ciężka harówka jak praca na roli)... Chociaż teraz jak ma te 3 lata to już jest super dzieciak. Dogadać się można, wytłumaczyć i słucha... ale kiedyś... wisk, histerie, robienie na złość... masakra. Teraz noszę córkę i mam cichą nadzieję, że będzie łagodniejsza i mniej absorbująca niż starszy brat.