Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewkax

Koszmar

Polecane posty

Gość Ewkax

Mój mąż nie współżyje ze mną już miesiąc!Nie wiem co mam zrobic żeby go sprawdzic czy mnie nie zdradza.On pracuje!Mamy rocznego synka!Ja tak przeczuwam że on mnie zdradza tylko jak to sprawdzic pomóżcie mi i dajcie jakieś rady!Nawet nie chce spac pod jedna pościelą tylko każdy ma swoją!!! ;(

najpierw z nim pogadaj co sie dzieje - moze jest inna przyczyna, a nie od razu zdrada

Gość Samotna i smutna
Śledź go, sprawdzaj jego telefon, mail rób to tak długo aż wpadniesz w paranoje. potem odwiozą cie do szpitala psychiatrycznego i będzie mógł pod twoim dachem robić to spokojnie:)

Gość dsadsfsd
Ja bym się już po pierwszym tygodniu przerwy wyczuliła na taką przyczynę. Zadzwnoń do niego od czau do czasu niespodziewanie, porozmawiaj jak gdyby nigdy nic ale wsłuchaj w odgłosy z tła. No i ogólnie bądź czujna. A porozmawiać i wyczuć co on tam między wierszami dopowiada też nie zaszkodzi. Trzymaj się.

Gość Ewkax
Z tym szpitalem to przesada!Ale tak jest nie traktuje mnie jak żone tylko jak koleżanke???????????????????

Gość Ewkax
Jak ja z nim rozmawiam dlaczego tak jest i się tak dzieje to on mówi daj mi spokój jestem zmęczony,nie mam siły,albo o co Ci chodzi!!!!

Gość pewnie cie
zdradza. Tak własnie mówią faceci co zdradzają.

Gość
Pewnie ciało już nie to po ciąży 🖐️

Gość Luśka z W..
Zamiast się cieszyć, że nie ciągnie Cię ciągle do łóżka to narzekasz ;-) No a na poważnie to jak jest z jego zajęciami, czasem itd? Ma kiedy zdradzać?

Gość Ewkax
To nie jest takie proste.Po ciąży wcale mi nie zostało!On poprostu cały czas jest zamyślony,rozkojarzony.Gdy chce z nim pogadać to mówi że nie ma czasu i mu się nie chce!No ile to można?Czy mężczyzna może wytrzymać miesiąc bez sexu???Oto jest pytanie!

Gość Ewkax
Jak na siłę się nic nie da to JAK SIĘ DA SPOSOBEM?????????????

Normalny mężczyzna pewnie by nie wytrzymał... mając kobietę w domu :) Albo poza nim ;) Ogólnie rzeczywiście nie wygląda to kolorowo. Ewidentnie coś mężusiowi się poprzestawiało. Zmienił priorytety. Musisz jakoś to sprawdzić, ale sama nie wiem jak. Może zacznij od sprawdzenia telefonu? Bo śledzić go... to trochę jak jakaś psychopatka :P

Gość kobieta tez
ewkax niekoniecznie zdrada,mogą byc problemy w pracy,lub jeszcze coś innego.Zdradzający facet raczej podlizuje się zonie;) Koniecznie z nim porozmawiaj,nich sie określi kiedy bedzie miał czas

Gość kobieta tez
a moze jest innej orientacji seksualnej i nie chce sie ujawnić?

Mężczyzna, który ma dwie sprawne ręce może wytrzymac bez seksu :D Nie tylko miesiąc :D A tak poważniej - kiedyś ktoś słuchał "odgłosów z tła" i innych pierdołek, doszukiwał się podtekstów w każdej wypowiedzi i skończyło się to... nieciekawie. Powiem tak - jeśli kobieta opieprza faceta za zdradę, której nie było - to jest tylko kwestią czasu aż facet pomyśli, że skoro i tak zbiera cięgi to może pora na nie zasłużyć.

Wysublimowana, czy sugerujesz, że sprawdzanie telefonu jest normalne? Bo dla mnie nie. Może jeszcze niech chodzi za mężem do kibla, żeby nigdzie nie mógł zostać sam? :O Chorobliwa zazdrość to doskonały sposób na przekonanie partnera do zdrady.

Gość
Doprawdy => hła, hła panie przodem :D Ewkax => czasem po porodzie kobieta przestaje być traktowana jako obiekt seksualny. Kompleks madonny to się bodajże nazywa. I oczywiście prowadzi do zdrady :P

Gość Ewkax
Telefon to bajka on pracuje od 6.00 do 14.00 i od 14.00 do 22.00 na dwie zmiany od zdąży pokasować smsy połączenia.Nie jest taki głup.On ma prace 35km od domu więc jak mam to sprawdzić skoro i tak mnie nie wpuszczą do jego pracy,a tam niezłe lalunie pracują.Sama niewiem jak ja mam juz Nim rozmawiać.Nie mam pojęcia.Ratujcie!!!Prosze.On siedzie godzine w toalecie i sie pichci.

Gość czarnula210
DLA mnie to on jest podejrzany

Gość i zdrowym
wsłuchaj w odgłosy z tła :D :D :D

Wg mnie może miec powazny problem...może w pracy? Ale mężczyzni sa tacy, że najpierw próbuja go rozwiązać sami, dopiero potem proszą o pomoc...dlatego milczy...chce troche pobyc sam z wlasnymi myslami, w odpowiednim czasie przyjdzie do Ciebie i wszystko Ci powie, pewnie dopiero, jak SAM problem rozwiąze...nie coagnij Go zbyt za jezyk - i tak Ci nic nie powie, On teraz zaszyl sie w swojej jaskini i MYSLI. Cos musialo sie stac w Jego zyciu powaznego, ze tak bardzo sie "wycofal"...O zdradzie pomysl jako o czyms ostatecznym...

Ja pierdzielę, facet pracuje na dwie zmiany, 35 km od domu, poszedł do kibla poczytać gazetę a Ty od razu wietrzysz zdradę :O Może jest po prostu wykończony? Sama pisałaś, że macie małe dziecko, które pewnie olewa godziny spania i czuwania. Czy nie pomyślałaś o tym, że nie jesteśmy niezniszczalni? I niby kiedy miałby Cię zdradzać?

Ewka, a czy ty dbasz o niego? Czy on czuje sie przez ciebie doceniany? Czy nie wpądzasz go w jakieś kompleksy? Czy on nie musi szukać dowartościowani przy innej???? Czy budujesz jego autorytet przy dziecku???????!!!!!!!!!!! Czy dbasz o siebie?????? Bądź dobraj myśli. Na robienie z tego tragedii zawsze będzie czas. Ale nie bądź też naiwna. Powodzenia.

Gość Ewkax
Nasze dziecko ma rok i 3 miesiące.Ja bym za niego oddała całe życie.Robie dla niego wszystko, co tylko chce ale jak ja go o coś prosze to juz nie ma czasu i ochoty. Jest dziwny.Ostatnio jak się go spytałam czy mnie zdradza to spojrzał mi w oczy i się głupio uśmiechnął po czym zaczerwienił.Nie mam pojęcia jak ja mam z nim rozmaiwać!Z jakim dystansem do niego podchodzić!