Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna zeta

solarium

Polecane posty

Gość panna zeta

Mam 24 lata i nigdy nie byłam w solarium. Planuję pójść,ponieważ mam niedługo wesele, jestem blada jak ściana, ale nie wiem jak się zachować.. Czy tam trzeba się rozebrać do naga? Ile minut na pierwszy raz? Czy są tam szatnie? Na czym to polega? Pomóżcie.. Jestem nieśmiałą dziewczyną i stresuję się przed nieznajomymi miejscami.

Gość kasiakopterkaaaaaaa
masz kabine-taki mini pokoik gdzie jest lożko i wieszak na ubrania albo krzesło. zamykasz sie tam rozbierasz i np na scianie masz wlacznik, jak sie rozbierzesz wlaczasz sobie kladziesz sie na łozko i zmakykasz ( to ci pokaze dziwczyna pracujaca w solarium bo rozie sie zamykaja albo recznie albo na guzik) idz na poczatek na krótko tak z dwa razy ok 5 minut jak bedzie ok to zwieksz do 9 lub 10. ale wiecej nie. lepiej idz wiecej razy niz na dłuzej tez jestem blada i dla mnie max to 10 minut;) pozdrawiam

Gość mamuóhaa
a wiec przede wszystkim musisz powiedziec ze jestes 1 raz, to najwazniejsze zebys sie nie poparzyla... mnie babka puscila 1 raz chyba na 5minut, popros zeby pokazala ci obluge lozka-bardzo prosta sprawa. czy nago? naewno bez stanika a czy masz majtki twoja indywidualna sprawa, tyle ze nie fajnie wygladaja odbite na opalonym ciele. rozbierasz sie w pomieszczeniu gdzie masz lozko do opalania, wazne zebys kupila sobie jakis preparat na opalanko,nie bedzie ci wtedy schodzic skora, mozesz sobie tez kupic np,balsam brazujacy nivea czy dove ja sobie tym podtrzymuje opalenizne i jestem zadowolona. nie ma sie czego bac , masz prawo zadac tam pani wszelkie pytania i zaznacz najwazniejze ze jestes pierwszy raz. powodzenia.

Gość panna zeta
dziękuję :)