Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olja8

spacerówka

Polecane posty

hej, koleżanka ma taki.......niewygodny , kiepsko się prowadzi i zle podbija. pozdrawiam

dokładnie wersja zielona. Jest mega lekki, skrętny, rozkłada sie oparcie, folia przeciwdeszczowa itp.

Gość kasia2020
Koleżanka miała i nie poleca. Mało skrętny i wogóle źle się prowadził i do tego nie wygodny. Po miesiącu nim jeżdzenia kupiła nowy, a tamtego nie było jej nawet żal bo kupiła po promocyjnej cenie za 199 zł. Kupiła tego i poleca, naprawdę jest warty zakupu, widziałam go i fajnie się prowadzi, nie zacinają się koła, dziecko ma dużo miejsca dla siebie oraz wygodę. http://allegro.pl/item528670953_wozek_spacerowy_tako_sportster_wys_0pln_w_wa_grati.html

Gość do kasia2020
a moglabys polecic jakas lzejsza spacerowke?

Gość kasia2020
No fatk ta jest cięższa, przy jeźdzeniu nie przeszkadza to, bo sprawdzałam, ale wnoszenie - np. schody i już jest gorsza sprawa. Wiem, że przyjaciółka też niedawno kupowała spacerówkę, ponoć bardzo fajna i właśnie lekka. Nie pamiętam teraz nazwy, ale przypomnę sobie za chwilkę. Jak znajdę do wkleję link.

Gość inek
a nie macie z nim takiego problemu ze wam "klekocze"cały jak jedzie??bo mi tak :(

Gość inek
wszystkie na plastikowych kołach klekoczą?? bo ta to wybitnie jeszcze jakby jakies druty szczękały w tym wózku

Gość inek
ale nie jeździ wam głośno-pytanie do tych co nie mają zarzutów do niego

mam takie pytanie czy jesli mam w wózku plastikowe koła to moge je wymienic na pompowane??

Mi nie klekocze, ale jeżdzę nim po gładkich powierzchniach czasami po chodniku i raczej rzadko. Jestem zadowolona. Dla mnie to jest wózek na zakupy, czy na wyjzad na szybko, zeby nie zapychać bagażnika. Na spacery i na codzień mam normalny wózek spacerowy na pompowanych kołach z b. dużą wygodną spacerówką.