Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdasfa3004

kodeks pracy-pomóżcie

Polecane posty

Gość andziaaaa
kolejna tępa - no to pójdzie do łopaty, a na dziecko zarobi. faceci nie mają takich problemów ze znalezieniem pracy

Gość magdasfa3004
Do kolejna tępa mamuśka Jeżeli się stara człowiek o dziecko i jest na ciągłym leczeniu, którego nie powinno sie przerywać , to się nie dziw. Jestem w trakcie kuracji, której nie powinnam przerywac, bo będe musiała zaczynać ja od nowa. A to naprawde nie jest przyjemne - tym bardziej ze leki tez maja wiele skutków ubocznych. Do tej pory było caly czas mowione, ze bez problemu dostane umowę ( i to na stałe), ale niesety mojemu kierownikowi ostatnio odbiło i lubi robic afery , a do tego jest bardzo złośliwy. Wysłała mnie na szkolenie , a ja odmówiłam (poniewaz miałam egzaminy w tym czasie- studiuje zaocznie). Dobrze o tym wiedział , że termin mi nie pasuje ,ale zrobił to po złości. Boję się ,że teraz bedzie miał pretekst zeby mi nie przedłużyc umowy. A podkreślam jest bardzo złośliwym człowiekiem. Po tym incydencie zaczełam sie bac o moją umowe, a dzisiaj dowiedzialam sie jeszce , ze jestem w ciazy. I wszystko mi sie nawarstwiło. a jezeli chodzi o stwierdzenie : kolejna tępa mamuśka no cóż....nie ja najpierw planuję dziecko a potem zastanawiam się czy będę miała za co je utrzymać.... To chciałam Ci powiedziec , ze dziecko planuje ponad rok ,ale niestety nie wszyscy maja to szczescie i odrazu zachodza w upragnioną ciąże. Sa tacy którzy staraja sie latami i traca juz nadzieje, ze kiedykolwiek beda mamami. Moze Ty zaliczasz sie do tych pierwszych to gratuluje Ci i zazdroszcze, ja niestety zaliczam sie do tych druguich, których Ty pewnie nie rozumiesz. I naprawde jezeli masz zamiar tylko mi docinać i sprawiac przykrosc to nie pisz nic. Ja prosiłam o pomoc, a nie poniżanie. DZIEKUJE WSZYSTKIM , KTORZY NAPRAWDE STARALI SIE POMÓC