Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrzalka33

czy to normalne zachowanie?

Polecane posty

gdy kolezanka przychodzi do mnie do chaty, z zapiekankami i kładzie je mojemu mezowi pod nos i mowi\"wiesz co Jacek wsstawie ci zapiekanki kupiłam ci zapiekanki , bo zona ci obiadow nie gotuje\" A CO JA TO KURWA OBCHODZI?jak jak sie na nia wkurzyłam, faktycznie czasem nie gotuje obiadow, bo dla dwojga nie zawsze mam czas tez ugotowac!!ale tamta mnie wkurzyła! Najlepsze jest, ze mowiła innej mojej znajomej\"ta X to ona jest jakas dziwna , mezowi obiadow nie gotuje, ze maz ja musi czase do restauracji brac\" Jasne, ze bierze mnie do restauracji, bo mnie kocha i nie załuje na mnie pieniedzy, chce zeby było romantycznie, a ze tamtej maz to fajtłapa i dupa wołowa, to tamta musi ciagle mu gotowac! wsciekłam sie na ta kolezanke!

Gość pozdro_szejset
prosta kobieta

Gość moze zartowala
a zapiekanki to zreszta swinstwo

troche spapralas sprawe.mialas 3 opcje: -wyskoczyc \"ale wymyslilas,niezdrowymi zapiekankami mu brzuch zapychac\"-bankowo by ja zatkalo -powiedziec,ze maz ma dwie zdrowe rece i tez moze czasem ugotowac -powiedziec cos w stylu \"jak tak sie o niego martwisz,to mozesz mu zaczac gotowac\" przygotuj sobie jakas odpowiedz na nastepny raz..ja tez nie widze nic zlego w tym,ze czasem nie mam ochoty ugotowac...wtedy kupujemy cos latwego albo skoczymydo snack-baru i nara

Gość widać ze ty z zawodu piekna
jesteas. leniwa i prozna. maz tyra by ci szminkow nakupywac a ty lerzysz i czekasz az przyjdzie i ci wsadzi. na glodniaka? ma ci wsadzac?

Gość klapek z komisu
Ja bym jej powiedziała "Jacku zaraz zjemy te zapiekanki , dziękuję ,że o nas pomyślałaś , to wpadnij jeszcze kiedyś" otworzyłabym drzwi i czekała aż wyjdzie !