Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

cwiczenia domowe

Polecane posty

jestem facetem pracującym, nie mam dużo czasu na cwiczenia, a w szczególności chodzenia na siłownię. Proszę o jakieś jeśli dobrze to ujmę \"domowe cwiczenia\" na mięśnie brzucha no i na pozostałe partie mięsni. Zacząłem od 2 dni AEROBICZNĄ 6 WEIDERA, podobno dobra i wystarczy w domu pocwiczyc

tzn chodzi mi dokładniej o podanie ile razy w tygodniu ćwiczyć i co cwiczyc, mając domowe środki do wykorzystania, w moim przypadku mam w drzwiach rurkę do podciągania no i gryf z odważnikami :)

Cwiczenia w domu sa niewystarczajace, tzn. na silowni mozna uzyskac zdecydowanie lepsze wyniki! Jest tam duzo przyrzadow, ktore dzialaja na wszystkie miesnie, do tego trener, ktory ulozy plan cwiczen i diete.

doggy_style najlepiej to codziennie lub z przezwą trwającą góra 1 dzień (może też być 2 dniowa ale wtedy na efekty będzie trzeba dłużej poczekać)

Ja tam ćwiczę najprościej pod słońcem - codziennie przed pracą 50 brzuszków (niepełnych, żeby tylko barki podnosić, lędźwie na podłodze) i tyle samo podnoszenia nóg WYPROSTOWANYCH w kolanach, gdy leżysz na podłodze (pilates się kłania, dla mnie cięzkie :-) ) do tego inne podst. ćwiczenia na nogi (raczej dla kobiet...) + zestaw ćwiczeń z hantlami (z książeczką napisaną przez trenerkę). Ale i tak do tego uprawiam nordic walking, żeglarstwo (wiosna/lato) a od lutego idę na BS (Body Sculpting, czyli ćwiczenia na rozwój wszystkich mięśni) bo muszę być w formie na zbliżający się sezon żeglarski! A czasu też mam bardzo mało :-)

Ps. Ćwiczenia z podnoszeniem wyprostowanych nóg rewelacyjnie wpływaja na brzuszek (ach ten pilates! Nie ma chyba nic cięższego :-) :-) ), polecam, choc na początek to spróbuj z 10 razy podnieść - jeśli nie jesteś wysportowany.

Gość doogy_style
a jaką dietę polecacie?? dużo siedzę i nie chce przybrac na wadzę