Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfvhfvujvnipfdvh34

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość jfvhfvujvnipfdvh34

może wy mi jakoś doradzicie, bo jestem już kłębkiem nerwów. Chodzi o to że mój chłopak z którym mieszkam jakieś 3 miesiące temu zrezygnował z pracy, bo chciał być agentem ubezpieczniowym. Owszem w pierwszym miesiącu coś jeszcze robił i dostał wypłatę, natomiast teraz? już dwa miesiące nie zarabia, na mojej głowie są wszystkie opłaty- mieszkanie, jego ZUS, telewizor itp. itd. A on? nie wiem co mu jest ale całe dnie siedzi w domu i nic nie robi tylko gra, żeby chociaż posprzątał, ale przychodzę do domu a tam syf. CV nigdzie nie wysyła, - ja mu wysyłam. nie radze sobie z nim

Gość hmm....hm
och kuuurfa! i ty jeszcze z nim mieszkasz?! ja bym po miesiącu gnoja za drzwi wystawiła

Gość koniec początku
Problem jest z Tobą, nie z nim. :D

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
no mieszkam , bo jednak jestem z nim juz jakiś czas, tylko juz dobija mnie to że nie stara sie o pracę. z mojej wypłaty nie starcza na życie, za szkołe też jestem w plecy bo nie starczyło. nie wiem jak do niego mówić. chyba sie uzależnił od tych pieprzonych gier

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
a ze mną jaki niby jest problem? wczoraj już wzięłam telefon na abonament żeby sprzedać aparat na allegro bo nie mam na rachunki.

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
przecież mu mówię, cały czas to ma pretensje że go dołuje a on i tak ma problemy, już nie mam siły, zrobiłam sie taka nerwowa że szok,

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
myślisz że nie widać po mnie, to ma pretensje że sie czepiam, że niewiadomo co. Matko ,ja już nie mam siły. mówie zrób zdjęcia teklefonu żeby wystawić, to powiedział że może zrobić pozniej a nie teraz. i że prosić to ja jego mogę jak będzie chciał to zrobi.

Gość ...nierob
nie pracuje poza domem, to niech tyra w domu. przychodzisz, obiadek ma byc na stole, dom na blysk i tyle. a jak nie poslucha to wypierdziel gnoja

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
już nie raz sie wkurzałam jak przychodze a w domu syf, mówie do niego a on że jutro posprząta. Ale papieroski trzeba mu kupić, piwko też by chciał. chyba wyjade na weekend do rodziców bo nie magę już znieśc atmosfery w domu. Jak można mieć taki okres? tyle czasu? ja rozumiem miesiąc ale nie 3

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
kurcze, mieszkam z nim, jak mam go olać?

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
:), i myślisz że to coś da? , kurde nie wiem, tego kompa jego chyba spale, wszystkie ofert mu nie odpowiadają bo on szuka ambitnej pracy- mówie żeby chociaż 700 zł zarobił,

Gość pomagacz.
daj mu rachunek za prąd, neta itd wszystko co związane z jego graniem a potem demonstracyjnie wyłącz komputer. p.s. co on robi teraz kiedy ty siedzisz na forum?

Gość ppppppppppppppp
hej, miałam bardzo podobnie. siedział w domu i tylko grał. ja wysyłam CV. juz nie jesteśmy razem:-) nie dam się wykorzystywać. gdyby chociaż chciał cokolwiek, a on nic.

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
nie wiem bo ja jestem w pracy, a on pewnie gra

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
też mu powiedziałam że jak będzie graŁ to odejde bo juz mam dość. Znalazłam sobie prace dodatkową w kinie od 18 do 22 bo większosć rzeczy do spłaty jest na mnie wzięta, a nie chce miec problemów.

Gość dziewczyno
Wiecej szacunku dla samej siebie- on Cie juz dawno przestal szanowac. A jak Ci to pasuje i uszczesliwia to tyraj zlotko :)

Gość nóż do tapet
a ty mieszkasz u niego, czy on u ciebie, kto kogo może wystawić za drzwi?

Gość jfvhfvujvnipfdvh34
wynajmujemy razem od obcych ludzi

Gość Friewalle
słuchaj a w co on gra?