Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaismutna

tak wyglada moj typowy dzien- same nudy

Polecane posty

Gość samotnaismutna

dzis wstalam o 10. zjadlam sniadanie , pokrecilam sie po mieszkani. o 11 weszlam na neta i tak zlecialy 2 godzinki. o 13 wzielam sie za angielski. o 14.15 skonczylam i pocwiczylam sobie z 1 minut, potem poczytalam ksiazke, zjadlam obiad, pozmywalam naczynia, znowu z 20 minut pouczylam sie angielskiego, pogadalam z mama , zrobilam kawke i siedze znowu przy necie. :-( smutne to mam 33 lata, nie mam pracy i tak wyglada moj zwykly dzien. od lutrgo klejny semestr studium wiec bede miala troszke nauki czyli znowu nudy :-( nawet na pacer nie mam z kim wyjsc bo znajomi pozajmowani, dobra kumpela poznoo wrac z pracy wiec w tygodniu neie ma szans gdies wyjsc chocby na glupi spacer. mieszkam w takiej dziurze gdzie nie ma kina, teatru itp

Gość scieta riposta
wspolczuje ci, serio :( strasznie to smutne

Gość Pani redaktor
szukaj męża lepiej

Gość taa najlepszy będzie mąż
pani redaktor :P :P :P

Gość samotnaismutna
tylko jak tu znalesc tego meza??? :-(

Gość samotnaismutna
zatornik--to napisz moe cos wiecej o sobie

Gość samotnaismutna
raczej wolalabym nie ujawniac tu swojego emaila :-(

Gość jaaakaśtam
no sie rozpisales:) W twojej sytuacji kombinowalabym tak: szukanie pracy to priorytet - wielka skumulowana akcja,zbierasz wszystkie sily i na wszystkie sposoby probujesz sie gdzies zaczepic. rozwijaj swoje zainteresowania, udzielaj sie na forach tematycznych, fotografia, wspinaczka, rowerem po polsce, nasze choroby - cokolwiek zacznij uprawiac sport ( bieganie, basen) moze jakas dzialanosc jako wolontariuszka? to jest sposob na ciekawe spedzenie czasu + poznanie nowych ludzi. Najgorzej siedziec w domu i nic nie robic, bo wtedy czlowiek sie tylko cofa. a przeciez raz sie zyje

Gość samotnaismutna
zatornik ale napisz cos wiecej kawaler/rozwodnik itp wiesz akurat w internecie to ja za duzo spedzam czasu wiec te fora to nie najlepszy pomysl. cwicze aerobik ale we wlasnym pokoju bo innej moliwosci nie mam, basenu u nas tez nie ma a chcialabym sie nauczyc plywac. to nie tak ze nic nie robie vhodzi o to ze sa to rzeczy ktore robie w domu typu nauka jezyka ,czytanie ksiazki , aerobik itp pacy szukam ale bez rezultatu

Gość jaaakaśtam
czuje ze brakuje ci checi i zapalu. nikt ci zycia nie ubarwi. ty jestes od tego

Gość samotnaismutna
wiesz jak sie miszka w pipidowku dolnym to trudno sobie zycie urozmaicic jak sie nie ma znajomych ani kasy :-( taka prawda. w duzym miescie jest jednak wiecej mozliwosci dla tzw singli. mozna sobie pojsc do kina czy teatru, na jakos wystawe itp

Gość ofjvlfj
kup sob ie psa, przynajmiej z nim możesz chodzic na spacery;)

Gość samotnaismutna
czy tylko ja zyje tak bezndziejnie?

Gość samotnaismutna
tak z tym psem to niezly pomysltylko ja nie mieszkam sama a rodzice nie wyrazaja zgody na zwierze w domku :-( w umie maja racje mieszkamy w bloku.

Gość samotnaismutna
tzn czasami jak nie mam z kim to chodze sama na spacery ale to takie troche nudne jest lazi samemu i w takiej miescinie to uchodzi za dziwactwo

Gość dffdfgfgfdfddf
co za bzdury ci ludzie pisza, nie szukaj meza, nie szukaj pracy, nie to jest w zyciu najwazniejsze. masz tyle wolnego czasu dziewczyno, rozwijaj sie, miej swoje pasje!!! mam tu szczegolnie na mysli rozwoj duchowy, czytaj duzo madrych ksiazek, poszukaj w n ecie co tam ejst na ten temat napisane, ebooki rozowj duchowy, czytaj i rozwija sie, powdzenia!!!!

Gość samotnaismutna
tylko mnie juz nudzi to czytanie ksiazek w samotnosci. lubie czytac ale potrzebuje jakiejs odskoczni. bo ciaagle siedze w domu szystko co robie to w domu w samotnosci mam po prostu dosc i juz

Gość upppppppppppppp

Gość martelka
no to moze zacznij hodować jakieś droższe papugi na sprzedaż czy coś innego, skoro pies nie może być, to papuga w klatce chyba moze? Będziesz mieć kasę wtedy nie wychodząc z domu.