Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza z kolobrzeguuuuuuuu

DLACZEGO ON TAK POWIEDZIAL??EHHHHHH

Polecane posty

chyba wyjde z siebie...ogladam z moim facetem film...sensacyjny...ale jak to w filmach,byl i watek milosny...no i bandzior zaczal sie bzykac z laska...byla dobrze pokazana scena,jak ona go ujezdzala siedzacego i cycki jej skakaly..a moj facet taki test - ,, No co on robi,za cycki niech sie jej wezmie,ja to od razu bym wymietosil'' ;/ no fakt,laska miala mega cycki ,ladne,duze(a ja mammale A) i po prostu zle to odebralam :( dlaczego on cos takiego powiedzial?? :((

ja mam faceta i nie mysle w takich kategoriach jak ogladam film,,ale facet,ale bym sie za niego wziela'' :( a moj facet ma z tego radoche,a te teksty mnie obrzydzaja i ...wprawiaja w kompleksy :( dlaczego on to robi? jeszcze mowi ,ze sztywna jestem :(

No ale mnie to zabolalo.Po co w taki sposob komentuje??Tak jakby mial ochote na ta aktorke ;/i sie podniecal na widok innych,wrrr

No to w porzadku sie zachowuje?Jak normalny facet?czy to znaczy ,ze mnie nie kocha :( ze kreca go inne... zaczelam sie z niim o to klocic,a on na to ,ze przesadzam ... ale wg mnie nie powinno tak byc,tylko ja powinnam sie liczyc

mowilam i to nie raz,a on na to ,ze przesadzam,ze nie bedzie juz tak robil,a robi tak dalej i widze jak sie cieszy,gdy ja sie wkurzam.jak dziecko sie cieszy.

ja sie wkurzam,bo jestem zazdrosna .i uwazam,ze nie powinien tak robic,ja tak nie robie ,nawet gdy widze mojego ulubionego diesla ...czy jego zachowanie jest normalne?ze tak komentuje te filmy?te aktorki?

Gość rodo
tak sobie pewnie tylko powiedzial... taki odruch i tyle ;) nie ma powodów do paniki...

skonczylam juz 5 lat temu ;] ale jestem zazdrosna nawet o takie,,glupoty'' i nie zmienie tego,mimo ze walcze z tym.po prostu nie podoba mi sie jego zachowanie

Gość rodo
no i gdybyś Ty miała taki biust to pewnie też by tak zrobił, tzn "wymientosil" :P no ale nie masz... a jemu to mysle, ze nie przeszkadza ;)

ale na kazdym filmie musi takie cos mowic ;/ albo np. we fimie jest ladna aktorka ,a on na to takie cos,,mmm'' i mnie sciska za noge np ;/ i sie smieje i cieszy ,gdy ja sie wkurzam ;/

powiedział tak, bo nie zdawał sobie sprawy, ze Ty to w ten sposób odbierzesz - proste zrób mu aferę, to juz będzie wiedział na przyszłosc, żeby przy Tobie ma nie mówić, co myśli, a jak zapytasz, to ma Cię okłamać :) taka moja rada :)

No to nie musi mi tak mowic,bo w jeszcze wiekszy kompleks mnie to wprowadza :( jemu daleko do diesla czy innego miesniaka i ja nie komentuje zadnych tego typu aktorow :( zeby mu nie bylo przykro

zuza, jestes z nim za kare czy co? jesli to dla ciebie takie wazne, to postaw ultimatum i sie tego trzymaj jesli nie to przestan zrzedzic bo zrzedzisz zrzedzisz i efekt zerowy

Nie przejmuj się tym. faceci tak już mają. Wrzuć na luz. U nich to normalne, ze sie obejrzy za spódniczką czy powie coś takiego jak twój facet. Nie ma co panikowac. To wcale nie znaczy, że mu się nie podobasz. Oni mają takie myślenie, uwierz mi:) Gdybyś go zapytała wprost, na 100% wybrałby twoje niż tej laski:)

juz mu tak mowilam ,to on na to,ze nie moze wytrzymac z komentarzem,bo wg niego fajnie sie denerwuje ;/ i ze to sa tylko zarty ... nidlugo chyba przestane ogladac z nim filmy,zeby czegos takiego uniknac :(

"ja nie komentuje zadnych tego typu aktorow" no widzisz, i to jest Twój błąd - chcesz być lepsza, niż paragraf przewiduje, a to się czasem nie opłaca ;)

No fakt,za kazdym razem gdy sie wkurze,to on najpierw sie smieje jak dziecko,ze udalo mu sie mnie wkurzyc,a pozniej przytula i mowi ,ze to zarty,ze mnie woli .. ale tak jakos przykro sie robi wtedy :( ok,w takim razie zaczne wrzucac na luz :) moj pierwszy facet,wiec nie znam sie na nich na dobrze :) ale od dzis wreszcie zrozumiem-ze oni tak juz maja :)

Gdybyś go zapytała wprost, na 100% wybrałby twoje niż tej laski dobre dobre :-) lepiej nie idz za ta rada, bo facet moze byc zmuszony do klamstwa

w takim razie ,jak on nadal tak bedzie robil,to ja tez ! :D moze wtedy zobaczy jak to jest i przestanie wrr

Ty się nie mścij, tylko zmień podejście do życia, kobietko - cóż to masz za chore klapki na oczach, ze Ty atrakcyjności innych męczyzn nie dostrzegasz? To żadna zbrodnia. Pokaż mu, że Ty tez masz w sobie ikrę i również kręcą Cię inni faceci (co nie znaczy, zę mogłabyś go np. zdradzić)

Tylko ,ze ja zawsze trzymam to w sobie,bo nie chce mu np.zrobic przykrosci.zeby nie poczul sie zazdrosny,albo gorszy :(

i oczekuj tego samego albo przestan na to zwracac uwage, jestescie dziecmi i wiem ze to ciezko pojac, ale tak to wlasnie z dziecmi jest, ze kreci je to co przykuwa czyjas uwage :-)

o ja pierdole co za baba chcialabym citylko moja droga powiedziec ze jak idzie laska z takimi buuforami na miescie to on sie za nia napewno oglada;) i co zabijesz do za to:D?

Gość gfddfgfdfg
zuza z kolobrzeguuuuuuuu - nie wiem, ile masz lat, ale zachowujesz się jakbyś miała 14. Czy ty naprawdę myślisz, że w momencie, w którym wiąże sie z tobą facet automatycznie przestaje myśleć o innych kobietach i nie podnieca go ich widok?