Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MEGA KATAR!!!! prosze pomozcie...

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jakie macie srawdzone sposoby domowe na katar?? ja pije Theraflu zatoki i mam krople Xylorin... co jeszcze moge zrobic zeby przeszlo, cuurkiem mi z nosa leci i kicham ze 100 razy dziennie, albo i iwecej.... do tego lzawia oczy:( pomocyyy, bo jutro mma wazne wyjscie wieczorem i zalezy mi zeby choc troszke przeszlo

Gość miałam kaaatar
Przed wyjściem (jak już koniecznie musisz zarażać innych) zapuść w oczyszczony wodą termalną z magnezem (wybija bakterie, np Sterimra CU) nos krople Afrin. Są bardzo skuteczne, ale uzywaj max 2 razy na dobę. 3 razy dziennie łyknij ibuprofen po 2 tabletki w razie gdy złpaie Cię gorączka (działa też przeciwzapalnie). Poza tym pij mega ilości herbaty malinowej z miodem lipowym (nie gorącej żeby nie zabić własności bakteriobójczych miodu). Nie wyleczysz się w dzień, ale zawsze będzie lepiej i bliżej końca.

Gość gość

Polecę nasz Familino Pro. Nic się nie psuje, aerozol działa cuda jeśli chodzi o leczenie przeziębień. Jeszcze nigdy tak szybko nie wracałem do formy jak właśnie po inhalacji. Żaden katar czy ból gardła już mi nie jest straszny :)

Gość Gość

Całkiem cichy inhalator pneumatyczno-tłokowy Novama Familino PRO Flaem, a to co piszą w sklepie i w recenzjach o nich to wszystko potwierdzam pod kątem jakości. Z głośnością inhalatora miałem wcześniej problemy, dlatego wskazuję na ten punkt, jako też dość istotny przy zakupie

Gość Gosc

Inhalator Novama Familino by Flaem kosztuje niecałe 200 złotych, a wiem, że nawet występuje w wielu przychodniach wyspecjalizowanych w leczeniu górnych i dolnych dróg oddechowych.