Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena Wojna

co sądzicie o kosmetykach firmy INGLOT ?

Polecane posty

Gość Magdalena Wojna

kilka opinii proszę :-)

Gość Mia0
Tandetne. Kiedyś przynajmniej były tańsze od innych. Ale od kiedy podrożały, a jakość się nie poprawiła, przestałam kupować.

Gość Magdalena Wojna
To jakie kosmetyki mam sobie kupować jak nie chce za dużo kasy wydać ? pudry, eyelinery ? albo mascara, nie mogę sobie pozwolić żeby na nią wydać 150 zł wychodzi na to że tylko drogie warto ?

lakiery do paznokci INGLOT są o.k. jeżeli chodzi o kosmetyki to praktycznie każdy mam z innej firmy bo jakoś z jednej tusze do rzęs czy podkłady nie zawsze mi pasują

Tutaj dziewczyny zachwalają raczej takie marki ze średniej półki. Jakieś Maybelline na przykład. Osobiście nie używam kosmetyków kolorowych, raczej odświętnie. W prezencie dostałam np. maskarę Diora, podkład Lancome. Maskara jest dobra jak dla mnie, ale podkład do kitu. Myślę, że nie warto wydawać kasy na drogie kosmetyki. Z drugiej strony podobno kosmetyki L'Oreal'a są też do kitu - ale chodzi np. o kremy przeciwzmarszczkowe.

18:45 [zgłoś do usunięcia] Fajnie Tylko lakiery są warte uwagi. Nie wiem, czy ja tak pechowo trafilam, ale kupilam ostatnio lakier tej firmy. Zszedl mi po 1, niecalym !!! dniu - byl gorszy nawet niz lakiery za 3 zl z targu :( Dlatego chcialam Was prosic o polecenie jakichs naprawde dobrych (nie musza byc tanie) i trwalych lakierow do paznokci

lakiery są w porządku, chociaż, rzeczywiście, parę lat wstecz były dużo tańsze, więc robiły wrażenie myślę, że ich jakość jest dobra, a w każdym razie są lepsze, niż Maybelline i inne tej kategorii cenowej jeśli chodzi o pozostałe kosmetyki, to miałam tylko jeszcze zmywacz do paznokci (świetny, sprawdza się do ciemnych kolorów)

Gość wwwww
Aja lubie te kosmetyki. Kupuje często pudry sypkie i lakiery.

Gość *Ilona*zz
kiedys kupowlam cienie i lakiery z tej firmy ale kupowalam do czasu az nagle duzo podrozaly.wole juz kupic drozszy kosmetyk od ceny inglota. juz nic nie kupuje z tej firmy

lakiery super, latwo sie rozprowadzaja i jestem bardzo zadowolona, jesli chodzi o kosmetyki do makijazu siostra czesto kupuje bo jest kosmetyczka i bardzo ceni to firme

lakiery super, latwo sie rozprowadzaja i jestem bardzo zadowolona, jesli chodzi o kosmetyki do makijazu siostra czesto kupuje bo jest kosmetyczka i bardzo ceni to firme