Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DżodżoAgostino

Jaka różnica wieku między chłopakiem a dziewczyną jest odpowiednia?

Polecane posty

Gość DżodżoAgostino

Dodam że ja mam 23 a moja dziewczyna 18. Przedstawiłem ją rodzicom,ogólnie było dobrze ale oni sie teraz mnie czepiają że jestem dla niej za stary,że ona ma dopiero 18 lat... czy to naprawde tak duzo?

Czesc ;) Ja takze, mam 18 lat. A moj chlopak 27. Fakt, z rodzicami jest ciezko. Miedzy Wami jest \'tylko\' 5 lat. Miedzy nami az 9. Popatrz na to, z tej strony. ; -)

A mięndzy moja siostrą a jej narzeczonym 19 lat i co ona ma 24 on 39 i co jest fajnie bo go lubią i 5 lat nie jest

Gość pierniczekmii
bardzo duża różnica np.15..i wyżej to jak dla mnie patologia..bo. myśląc logicznie... Zona ma 4o,mąż 55, zona 65,maz 80 ;O. tak jakby ktos na wlasne zyczenie zgotowal sobie los martwiącej się młodej kobiety o swojego staruszka.. i co z dziecmi..mama mloda,tata w srednim wieku.. to wszystko na pewno sprawia,ze kazdy ma obawy... ale milosc nie wybiera-wiadomo. ale roznica 5, nawet 9 lat to nie jest tak duzo i ta roznica nie bedzie tak odczuwalna dla was,rodziny,dzieci.

a miedzy mna a nim jest 5lat, przed rok było zajebiscie teraz jest jena wielka nuda, zero seksu i miłości-patologia

Gość aasssiiiiaaaa
Nie ma jakiegoś wygranicznika, ja mam 18 lat, mój facet 25. Miedzy nami jest 7 lat różnicy i nikt nie robi z tego problemu ;] Moi rodzice bardzo go lubią, nie maja nic przeciwko temu, abym u niego nocowała. Wszystko zalezy od podejścia :)

Gość Między mna a Moim Ukochanym
jest 14 lat!:) Roznicy tej w ogóle nie widać,bo mój mezczyzna wygląda jak Młody Bóg! Mniam!:*

Gość patk122
między mną a moim chlopakiem jest 7 lat, ja mam 16, a on 23. zaczęlismy się spotykać jak byliśmy o rok młodsi. fakt, na początku strasznie mu to przeszkadzało, ale stwierdził, że wiek to tylko liczba.. kiedy już mieliśmy zostać tylko "przyjaciółmi" to zaprosił mnie na spacer.. spotykaliśmy sie ponad tydzień i wyznał mi, że sie we mnie zakochał.. a ja w nim. przed tym znaliśmy sie już ok 4 misięcy.. jesteśmy ze sobą już 8 miesięcy i wszystko sie nam dobrze układa. mój tata nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie, bardzo go lubi, nie ma nic przeciwko bym u niego nocowała ani on u mnie

Gość gość
Między mną a facetem z którym się spotykam jest 12 lat różnicy. Jak się widujemy to mi ona zupełnie nie przeszkadza ale boje się reakcji rodziców. Mimo że mam już 23 lata to wiem że nie będzie im się to podobało.