Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmoooonnisssssssiiaaaa

masakra-pomocy!

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmoooonnisssssssiiaaaa

jestem monia i mam prawie 15 lat.:)moja historia jest dluuga..ale proszę przeczytajcie i pomóżcie coś;))! Jakies 4 mies.temu(czyli wrzesień 2008r.) mialam włosy do pasa. Bardzo mi sie podobały, byly zdrowe i za nic nie chcialam ich obciąć a wszyscy je zachwalali;) Jednak kiedy trzeba było podciąć końcówki udałam sie do fryzjera i pani obcięla mi wloski jakies 7-8cm.MArtwiłam sie ze są krótkie ale nie wiele sie zmieniły...jednak od tamtej pory spodobaly mi sie krótkie wlosy i po 2 mies. znow postanowilam je skrocic wieć poszlam do fryzjera a on obciął mi wlosy nad biust i pocieniowal. Byly fajne i przez jakis tydzien bylam zadowolona. jednak znów chcialam je skrocic i po ok. 1,5mies. poszlam do fryz. i obcięlam sie na Boba. Bylam w pełni zadowolona, mama jednak mowila ze bd załować tego. Teraz jest 15.01.2009r. a u fryz. bylam tydzien temu. I placzę co noc i załuję że sie obcięłam. Inni mowia ze ładnie jest mi tak jak mam ale ja sama glupio się czuje...mylalam nawet o...nieważne(lepiej nie mowić!;(()! Wtedy kiedy mialam jeszcze dł. wlosy to zapuszczalam je ok.3 lat. A teraz wariuję. Nie chcę ju takich do pasa itp. tylko chociaż za ramiona. CO robić???! POmóżcie. Czekam na wiadomości. Jutro sprawdzę to forum. Papa;);**

Gość magdzisko
ale o co kaman?! wyluzuj sie