Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Nagły brak ochoty na pieszczoty .On a Ja!!

Polecane posty

Chodzę z moim chłopakiem rok bez kilku dni i mam taki problem!!.Seksu nie uprawiamy na razie ( bo z mojej strony jest obawa o nie planowana ciążę i on to rozumie rozmawiamy o seksie,ale on powiedział że poczeka i nie będzie sie za bardzo narzucał będę gotowa i dobrze zabezpieczona to zaczniemy ale teraz to dla mnie nie ma szans nawet jak coraz bardziej chce)i dlatego uprawiamy petting pieścimy sie nawzajem dotykamy całujemy i jest już wszystko oki (bo najpierw ja sie nie mogłam przemóc do oralnego pieszczenia i siebie i jego ale czym dłużej to robimy to mi się zaczyna podobać, i zazwyczaj nie mamy wolnego czasu na długie pieszczoty bo ja niemam swojego pokoju tylko w innych w domu a on mieszka w akademiku w 3 z innymi spół lokatorami i prawda mało czasu by pobyć sami i dziś jeden wyszedł na dłużej na uczelnie a drugi był w pokojach obok i zostaliśmy sami i się zaczęło rozbieranie całowanie i ja chciałam mu zrobić dobrze więc go podnieciłam i było wszystko oki do tej minuty jak kolega zapukał w dżwi oki ubrał sie i otworzył kolega był 2 minuty i się zbył i dalej sie z nim zabawiałam i zaczęło mi się chcieć siku więc mu mówi kochanie przepraszam ale mi się chce siku i poszłam bo nie mogę moczu ostatnio ucz mać wracam i on leży już w majtkach i mówi mi że jemu przeszło psychicznie bo fizycznie miał jeszcze erekcje i on poszedł się załatwić ubrałam sie i miałam iść do domu bo sie wkurzyłam ale zostałam i nie wiem co myśleć.?? Proszę o poradę!!

Gość dziewczyno
o boze jakie bledy...żal....

Gość dziewczyno
TY wez sie za ortografie i za nauke pisania a nie za seks i jakies pieszczoty....

No nie mam problem z pisaniem poprawnym ale mi nikt nie pomoże z moim chłopakiem wszyscy będą mnie krytykować za błędy że je robię a nikt mi porady nie da!!. Zrywać nie zamierzam bo go kocham> co robić??