Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koffin

jedyne co potrafią kobiety to, pokazywać cielesnosć

Polecane posty

doczepiły się mojego lenia:P akurat on nie ma tu nic do rzeczy. Miała a nawet jest wrogo nastawiona:P

Gość ***sally
więc najzwyczajniej w świecie nie miał jej kto nauczyć jak rozwiązuje się problemy odstawiając emocje na boczny tor. Ona po prostu może tego nie potrafić, mało tego - może nie mieć świadomości, że można się tego nauczyć :D Serio, to nie żart. To z autopsji :D potrzebuje wobec tego nauczyciela. Ale bycie nauczycielem to praca, którą ktoś musi wykonać. Powiedziałabym nawet - to praca nie dla leni i nie dla egoistów którym się wydaje, że powinni wszystko dostać podane na tacy :P Pisać dalej? :P

u mnie to maz nie potrafi wygrac z kompem:x. chciałabym mu pomodz, ale to chyba nie realne:x

Gość ***sally
usagichi - podejrzewam, że ta przypadłość wymaga leczenia charakterystycznego dla wszelakich nałogowców. Gorzej, że to narzędzie pracy, nie? ;) Trudno przestać byc alkoholikiem pijąc tylko po setce dziennie :O

tylko najpierw trzeba chcieć się tego nauczyć chcieć zrobić krok naprzód:P

Gość ***sally
Przepraszam DKMG, ale mam wrażenie, że zaczynamy bawić się w przerzucanie winy jak ping-ponga. To dość dalekie od poszukiwania konstruktywnych rozwiązań i w niczym nikomu nie pomoże. A więc zmykam. 🖐️