Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precelek_18

A do Wiosny lżejsza o 15 kg!! start - Styczeń 2009

Polecane posty

Do precelek_18 -Dzięki za miłe przyjęcie:) Uf, kolejny dzień przetrwany i nie jest najgorzej. Tak jak mówisz- wyobrażam sobie jak będę wyglądać w fajnych ciuszkach o dużo mniejszym rozmiarze:) na razie nie jest źle z moją motywacją, poza tym udaje mi się trzymać postanowień- dziś przez cały dzień zjadłam 2 kubki zupy (w tym jeden przed pracą) i ok 18 sałatę z ogórkiem i mięskiem:) ok, zmykam bo trochę późno. miłej nocki dziewuszki!!!

hej, ja tez zaczynam od dzis.Waga 51 a czuje sie taka objedzona.Chce zrzucic ok 6 kg, jeste niska i zawsze idzie mi w biodra 94 cm a proporcjonalnie wygladam przy 89.Waga to malo wazne wie ze przy wadze 46 wygladam super,mam wtedy kolo 63 w pasie i 90 w biodrach.To moj cel , do wiosny byc z siebie zadowolona.Daje sobie czas do konca stycznia by wazyc 48.Teraz znikam na egzaminy, tez mam sesje i ciezko przy nauce mniej jesc papapap

15 by mnie pewnie zabilo, ale 5 to juz cel! 1)nie zamawiamy pizzy raz w tygodniu 2)cwiczymy (fit tv) 3)w pracy zero snikersow, caistek, etc. 4) chodzimy na spacer - koty razem z nami, tez maja ndwage

niby po wczorajszym pierwszym dniu dietkowania mam 1 kg mniej... pewnie zeszlo z jelit i nie ma sie z czego cieszyc... ale i tak sie ciesze :D

Gość precelek_18
hejo!! wlasnei zaczelam dzis dietke i jest jak narazie nie najgorzej....zaraz lykne sobei tabl chro,mu:D

Gość Aryia
No to startuję z wami dziewczyny ! Pozycja wyjściowa 75 kg , 170 cm. Przydało by mi się zrzucić również z 15 kg... tylko muszę znaleźć jakąś radość by zastąpić sobie pizze i słodycze , tylko co ? nie wiem czy motywacja to nie za mało ;-/ Pozdrawiam

Gość precelek_18
Aryja- witamy cie!! uwierz mi ja uwielbiam pizze moglabym ja codzien jesc z tona sosu czosnkowego.. tym spoosobem dobilam wlasnie do takiej wagi;/ ech...jestem drugi dzen na dietce:D zazywam therm line II i chrom czuje sie swietnie:) cwicze:)

Gość precelek_18
Aryja- jesli uwielbiasz slodycze polecam ci chrom :)

Hej:) postanowilam sie do Was przylaczyc, bo tak sympatycznie sie Was czyta. tz n sympatycznie brzmicie czyt asie fajni ehehe:) ja zaczynam od dzis. Duzo wody, zdrowo, poza tym-aerobik i spacery. NA aerobik zreszta chodze juz z poltora tygodnia. NO, CZEEEESC:P

Gość precelek_18
heej jenny:)sama chetnie bym sie zapisala na aerobic ale samej mi sie nie chce chodzic heheh wiec cwicze w domu;p ile wazysz ile mierszysz? jak zamierzasz sie odchudzac:)? goraco cie witamy i trzymamy kciuki:*

precelek- bo ja sama nie chodze, tez mi sie samej by nie chcialo:P jem 4 posilki dziennnie, kolacje okolo 20stej bo w nocy musze sie uczyc wiec musze tez miec sile. Zdrowe, razowe pieczywo, jogurty, owoce, codzinnie cieply obiad bo chce schudnac trwale ,duzo surowek, jakies male szalnstwo czasem tez w postaci np drozdzowki, ale te tez sa potrzenme by pewnego dnia w czasei zalamania nie wyjesc pol lodowki;) mam 173 cm, waze mniej wiecje tyle ile w stopce moze byc ze z kg lub 2 wiecej, ale nie mam tu wagi wiec wpisalm na oko 66;) chcialabym tak z 6 kg choc schudna, zobacze jak edzie wyhgladac moja sylwetka w miare uplywu wagi. Ale robi sie juz mniej cellulitu mi si ewydaje od cwiczen:) nie iwem czy To mozliwe po 1,5 tyg ale zawsze dbrze milo sie podkrecic:P;) zmykam , musze sie uczyc dzis, ale padne wiczioriek,, jeszcze raz bardzo goraco witam i dziekuje za mile przyjecie ju zteraz;) trzymac sie;)

Gość Majaaa89
Ale sie pozmienialo przez weekend, witam wszystkie nowe kobietki ;)

Gość Majaaa89
I jak Wam idzie kolejny dzień diety? U mnie nawet ok, ale czy schudlam dowiem sie dopiero w piatek ;)

Hej, Widzę, ze przybywa nas coraz więcej- fajnie. W grupie zawsze raźniej!:) Jak minął weekend? Dałyście radę wytrzymać? Ja się starałam, choć wczoraj skusiłam się na kilka frytek...(dla nich mogłabym oddać wszystko- dlatego ważę tyle ile ważę:() Nie wytrzymałam i stanełam dziś rano na wadze- no i mile się zakoczyłam bo waga nadal spada:) Dziś idę spróbować vibra step 3- zobaczymy czy naprawdę czyni takie cuda, a od jutra druga seria masazy odchudzajacych! Piszcie co u Was:) **************************** 01.01.09 ---> 73,5 kg 16.01.09 ---> 72,0 kg 19.01.09 ---> 70,2 kg *************************** Cel ---> 58,0 kg

Gość Majaaa89
Ja zjadlam dwie kostki gorzkiej czekolady, ale raczej nie zawalilo mi to diety, zreszta mam sesje i tyle sie ucze ze potrzebuje weglowodanow troche :)

Gość Majaaa89
Nikt sie nie wypowie jak tam dietka idzie?

Gość Majaaa89
Co tam u Was? Ja kontynuuje diete, ale jestem ciekawa czy to cos daje, troszeczke po ubraniach widze, ale ciekawe ile kg schudlam. A kolokwia narazie dobrze ida wiec nawet bardzo sobie koncentracji nie oslabilam :)

Gość precelek_18
hej:) nie mialam wczesniej dostepu do neta;/ ja tez trzzymam sie dietki, dzis stanelam na wage i po 4 dniach - 2 kg:) hehe wiec jestem z siebie dumna nawet jesli to sama woda:)

Gość Majaaa89
Najwazniejsze ze widac pierwsze efekty, to motywuje :)

Hej:) Ja na razie nie stajna wagę- poczekam do piątku... Trzymam się dietki i jest w sumie ok. Dziś trochę mi się w głowie kreciło, ale wydaje mi się, że wczoraj i przedwczoraj trochę za mało piłam i może zaczęłam się odwadniac:( Ale poradziłam sobie szybko- multiwitamny i dużo dużo wody..i jest ok- czasem tak się zacietrzewiem tym niejedzieniem, że zapominam też o piciu (nigdy nie lubiłam dużo pić, wiec moze dlatego). A! Dziewczyny! Znalazłam super urządzenie pomocne w walce z tłuszczem. Nazywa się vibra step 3, chodzę na nie od poniedziałku (masaże jednak od przyszłego tygodnia). Wchodzi się na nie na 10min i spala ok 400-500 kalorii, w zależności od siły masażu. A polega ono na tym, że stajesz na urządzenie, a ono tobą dosłownie trzęsie...chyba działa bo na drugi dzień zakwasy jak po siłowni! Dam znać jak zobaczę efekty bo dziś dopiero drug dzień. Kurcze- jak zwykle się rozpisałam:( miłej nocki:)

Gość Majaaa89
Ciekawy ten Vibra step chociaz srednio w to wierze, ze w takim czasie moze tyle kcal spalic. Jak bedziesz widziala efekty to pisz :)

Gość Majaaa89
I jak tam kolejne dni dietki?

Gość precelek_18
hej dziewczynki:)) u mnie swietnie hehe az trudno uwierzyc ale 4 kg za mna:D heheh;) a y jak sie trzymacie?? pozdr

Gość Majaaa89
Na wadze to nie wiem, ale kolezanka mi powiedziala ze schudlam (sama z siebie tak powiedziala a nie ze ja pytalam :) )wiec mysle ze ok jest :) A czy to jakies konkretne kilogramy sa to sie w sobote dowiem :)

Gość precelek_18
co do urzadzeń polecam AB rocet;) jest po prostu genialny;)

Gość precelek_18
no to bardzo ladnie:) ja czuje po ciuchach ze sa luzniejsze;) h kg jak dla mnierewelacja w takim czasie... dzis 6 dzien powiem wam ze dzis kompletnie nie czuje glodu moglabym po prostu nic nie jesc;). . . najgorszy byl 4 dzien,.. Maja a ty ile kcal jesz dziennie? tez do 500?